Vacature Magazijnmedewerker / Werkplaatsreceptionist Autobedrijf Van de Wouw

Foto: Van de Wouw

WAALWIJK – Autobedrijf Van de Wouw is opgericht in 1964 en is gevestigd aan de autoboulevard in Waalwijk. We zijn dealer en servicepartner van Hyundai en Mitsubishi, maar ook onderdeel van Vakgarage. Dit betekent dat er bij ons in de werkplaats niet alleen dealerwerk is, maar ook universeel werk. Flink afwisselend dus!

Wat ga je bij ons doen?

In deze afwisselende functie ben jij het aanspraakpunt voor de receptie, werkplaats en onze klanten voor het uitgeven van onderdelen en accessoires. Je controleert en beheert de onderdelenvoorraad om een efficiƫnte en tijdige levering van onderdelen aan klanten en de werkplaats te bewerkstelligen. Je bent dus zowel op de front-office als op de backoffice werkzaam.

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren heb je al ervaring in een vergelijkbare functie en voldoende auto technische kennis. Omdat je veel met klanten in contact staat en ook achter de balie klanten zal ontvangen, verwachten wij dat je een representatief uiterlijk hebt, communicatief sterk bent en goed met mensen om kan gaan. Tenslotte wil je je graag verder ontwikkelen door middel van trainingen, cursussen etc.

Wat mag je van ons verwachten?

Vanzelfsprekend krijg je van ons een passend en goed salaris. Daarbij wordt je onderdeel van ons gezellige team en je krijg alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door middel van het volgen van cursussen en trainingen (via de importeurs en Vakgarage).

Meer weten of direct solliciteren?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over ons of de functie, of wil je direct solliciteren? Neem dan contact op met Marcel van de Wouw op 0416-651164 of mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen