Overweldigend aantal verzoeken voor warmtescans in Waspik

'Foto' warmtescan
'Foto' warmtescan
Foto:

Naar aanleiding van de publicatie over de warmtescan pilot half december van Platform Waspik, de Gemeente Waalwijk en Langstraat Energie, hebben veel inwoners een verzoek voor een warmtescan ingediend bij Platform Waspik.

Ook heeft zich een groot aantal vrijwilligers aangemeld om de warmtescans in Waspik uit te voeren. Vanwege de afhankelijkheid van het (koude) weer en de beschikbaarheid over slechts één scanapparaat voor deze pilot kan wellicht niet op alle verzoeken worden ingegaan. De verzoeken van de inwoners uit Waspik zullen op volgorde van binnenkomst worden opgepakt.

Mochten niet alle verzoeken kunnen worden behandeld in deze pilotfase die duurt tot eind februari of mocht u geen inwoner zijn van Waspik maar wel van Waalwijk of Sprang-Capelle, dan verwijzen wij graag naar het digitale energieloket van de Gemeente Waalwijk.

Via het digitaal energieloket, www.regionaalenergieloket.nl/waalwijk kunt u terecht kan voor gratis en onafhankelijk advies over het verduurzamen van de woning. Denk daarbij aan informatie over isoleren, ventileren, zonnepanelen en warmtepompen. Ook kan u een online huisscan doen om te checken welke stappen belangrijk zijn voor isolatie van uw woning.

U kunt bij het energieloket online terecht voor informatie, maar u kunt ook bellen (088 525 4110 van 9:00 tot 17:30) of mailen ([email protected]).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen