Leerlingen Walewyc openen pop-up store in Waalwijk, opbrengst gaat naar de Voedselbank

Foto: Walewyc

WAALWIJK – Sinds het begin van dit schooljaar zijn 55 leerlingen van de Walewyc bezig met een groots project. Voor het vak E&O zijn deze leerlingen gestart met hun eigen bedrijfje, de zogenaamde mini-ondernemingen.

Veel bedrijfjes hebben zelf producten gemaakt, anderen hebben producten ingekocht. Deze producten gaan ze zelf verkopen in de pop-up store. De pop-up store opent op maandag 20 december en sluit weer op donderdag 23 december. Naast de producten van de leerlingen, zullen ook producten van sponsoren verkocht worden. Allemaal voor het goede doel; de Voedselbank in Waalwijk. De leerlingen hebben een ondernemingsplan geschreven, logo’s en promotiemateriaal ontworpen, social media accounts aangemaakt, producten ingekocht, samengewerkt, winkel ingericht, schoongemaakt. Allemaal activiteiten die bij ondernemen komen kijken. Leuk en leerzaam, een ideale combinatie.

Kom dus vooral langs in de Stationsstraat 107 in Waalwijk om mooie spullen te kopen, een gezellig praatje maken en fijne kerstsfeer te proeven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen