Warmtescanners gezocht

'Foto' warmtescan
'Foto' warmtescan
Foto:

Om binnenkort warmtescans van huizen te kunnen uitvoeren hebben we vrijwilligers nodig. Je gaat dan een ‘foto’ van een huis maken met een warmtescanner waarin de warmtelekken zichtbaar worden. Het kan slechts een paar weken in het jaar dus het is een tijdelijke ‘vrijwilligersbaan’.

Gemeente Waalwijk en Langstraat Energie willen in samenwerking met Platform Waspik begin 2022 warmtescans van huizen gaan uitvoeren in Waspik. Op basis van een warmtescan kan een bewoner namelijk bepalen welke isolerende maatregelen moeten worden genomen om warmte binnen te houden en dus energieverbruik te verminderen. Dat is goed voor de portemonnee en het milieu.

Maar dan zijn er wel mensen nodig die die warmtescan willen uitvoeren. Is dat iets voor jou? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je wordt in één avond, waarschijnlijk begin januari 2022, opgeleid tot warmtescanner. Daarna kun je op pad in Waspik. Maar je hoeft niet zelf naar huizen te zoeken om te scannen. Bewoners van huizen melden zich daarvoor aan. En ….. je staat er natuurlijk niet alleen voor. Bij vragen kun je altijd een beroep doen op Platform Waspik

Help je dorpsgenoten energie te besparen en wordt warmtescanner. Het is sociaal, geeft plezier en je helpt mens en milieu!

Meld je aan via een mail naar [email protected]. Gebruik als onderwerp ‘Warmtescanner’ en vermeld je contactgegevens.

We zien je aanmelding graag tegemoet waarvoor alvast dank!!!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen