Villa Pardoes viert 20-jarig bestaan met single ‘How Do You Do’

Villa Pardoes bestaat twintig jaar en viert deze belangrijke mijlpaal met de release van de single ‘How Do You Do’ samen met de vrienden van Villa Pardoes. Aan het nummer werkten UNITY, Mannes Bakker, Julia van Bergen, Femke Meines, Luuk van der Boom en Luan en Lucilla Bellinga belangeloos mee en de opbrengsten van de song en de bijbehorende videoclip gaan compleet naar Villa Pardoes.

‘How Do You Do’ is een remake van het in 1971 verschenen lied van Mouth & MacNeal, dat in Nederland, België, Zwitserland en Nieuw-Zeeland de eerste plek in de charts bemachtigde. Deze moderne versie is in een vrolijk, Nederlandstalig jasje gestoken door producer Robert Dorn, die eerder samenwerkte met Tino Martin, Do en Matheu. ‘How Do You Do’ komt uit via Cloud 9 Music en is vanaf vandaag overal te streamen.

Nicolette van den Berg (Villa Pardoes): “Deze samenwerking met alle artiesten, producer Robert Dorn en Cloud 9 Music is een uniek cadeau voor Villa Pardoes. Zo fijn dat iedereen zoveel tijd en energie heeft gestoken in het vrolijke nummer ‘How Do You Do’! Op deze manier dragen zij op een bijzondere manier bij aan de blijvende betovering die wij al ruim twintig jaar zijn voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Hopelijk weten door deze samenwerking nóg meer gezinnen die in aanmerking komen de weg naar Kaatsheuvel te vinden. Daarnaast hopen we iedereen die aangestoken wordt door dit vrolijke lied aan te sporen een mooie donatie te doen aan Villa Pardoes.”

Julia van Bergen: “Als kind heb ik altijd zorgeloos kunnen leven en genieten. Dit geldt niet voor alle kinderen en Villa Pardoes zorgt ervoor dat zij, misschien voor heel even, ook zorgeloos zijn en vooral: kind. Ik vind het super mooi dat ik het 20-jarig bestaan van Villa Pardoes op deze manier mee mag vieren!”
De videoclip van ‘How Do You Do’ is met de artiesten in samenwerking met twee gezinnen bij Villa Pardoes en in de Efteling opgenomen.

Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Genieten met elkaar, daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen mooie herinneringen maken!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen