Café Brein Waalwijk woensdagavond 10 november

Foto: Pixabay

WAALWIJK – Op woensdagavond 10 november organiseert Café Brein een avond voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), partners, hulpverleners en andere geïnteresseerden. NAH treft iedereen, zowel jong als oud. Bij mensen met NAH is sprake van een hersenbeschadiging ten gevolge van bijvoorbeeld een hersenbloeding, herseninfarct, hersenkneuzing, ongeval of hersentumor. Op 10 november a.s. is het de nationale dag van de mantelzorg. Daarom is er besloten Cafe Brein november niet te houden op 3 november maar op deze dag.

Thema op 10 november wordt het ervaringsverhaal vanuit het perspectief van de partner van iemand die getroffen is door een herseninfarct. In 2015 werd de echtgenote van Peter plotseling getroffen door een herseninfarct. De volledige aandacht en energie waren zowel fysiek als mentaal gericht op de revalidatie, de onzekerheid over het mogelijke herstel en de gevolgen daarvan. De partner beleeft een geheel eigen traject, zijn eigen achtbaan, waarvan Peter nu kan zeggen dat daar een aantal fases in te herkennen zijn. Dat wil hij graag delen bij Café Brein en daarover van gedachten wisselen met elkaar. Het wordt een interactieve avond waarbij iedereen welkom is om zijn of haar verhaal te doen en ervaringen te delen. Gewoon luisteren naar de anderen kan natuurlijk ook!

Let op, nieuwe locatie!!

Café Brein vindt plaats in het Parkpaviljoen, Grotestraat 154A in Waalwijk, De toegang, koffie en thee zijn gratis. Café Brein begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur.

Nadere informatie over Café Brein wordt verstrekt door Ellen Willemse, telefoon: 06 2906 7317

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen