Expositie Puk Horsten in het G…MHK

Foto: GMHK

WAALWIJK – Na de succesvolle expositie van het werk van Marjolein van der Krabben, exposeert de komende weken de jeugdige Pub Horsten in het G…MHK.

Van het werk van Marjolein van der Krabben is een groot deel verkocht. Wij zijn dan ook blij dat we kunnen melden dat we een bedrag van €1450,- aan het KWF kunnen overmaken.

Puk Horsten (Tilburg, 1999) heeft in 2020 de opleiding Ruimtelijke Vormgeving aan de Rooi Pannen in Tilburg afgerond. Tijdens haar studie werkte ze al bij Stage Marstyling Interieurontwerp en Studio Job in Tilburg. Op dit moment studeert ze aan de Hogeschool Utrecht in de richting Product Design.

In haar werk is Puk op zoek gegaan naar haar fascinatie voor huid. Zij maakt fotoportretten van willekeurige voorbijgangers die haar intrigeren. Vervolgens bewerkt ze de afdrukken door met knippen en plakken een nieuw vervreemdend portret samen te stellen. Met naald en draad geeft ze de suggestie dat de hechtingen om de delen aan elkaar te maken er nog inzitten. Zij zegt daar zelf het volgende over: “Ik probeer een werkelijkheid te benaderen die verder gaat dan de visuele weergave”.

De expositie opent op vrijdag 8 oktober van 15.00-17.00 uur.
Het G…MHK is gevestigd op Grotestraat 208 en is open iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00-17.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen