Wil je afvallen, maar kan je die resetbutton maar niet vinden?

Foto: 1op1 dieet

Wie vaker heeft geprobeerd te lijnen weet het. Blijvend gewicht verliezen is moeilijker dan het lijkt. Het niet bij één drankje kunnen houden of toch die hele zak M&M’s opeten terwijl je Netflix binget. Soms lukt het gewoon niet zonder hulp, of je nu je best doet voor slechts een paar kilo of een tienvoud daarvan.

Bij het 1 op 1 dieet in Waalwijk heb je direct intensief contact met Henriëtte, eigenaresse en gewichtscoach. ’Ik leer je graag hoe je die beruchte knop kunt omzetten van ‘moeten’ naar ‘willen’ zodat je gewicht verliest en je op je streefgewicht blijft. Je staat er niet alleen voor en je ontvangt van mij alle benodigde support, motivatie en tips. Ik ben jou extra hulplijn. Fijn idee toch? Je kunt altijd op mij terugvallen want afvallen, doen we samen.

Allereerst maken we een eet plan dat past bij jouw leefstijl. Vooral in het begin van het stappenplan zullen we gebruik maken van maaltijdvervangers. Deze maaltijden bevatten alle essentiële vitamines en mineralen voor een evenwichtige voeding en gaan jou helpen om los te komen van oude eetgewoonten. Nog een voordeel is dat het eenvoudig in gebruik is, makkelijk om mee te nemen en je een verzadigd gevoel geeft door de eiwitten. In stappen gaan we van diëten naar gezond maar vooral lekker eten. We besteden tijd aan bewustwording om te voorkomen dat je na het behalen van jouw doel terugvalt in oude gewoonten. Dus aandacht voor een blijvend resultaat.

Ben je woonachtig in de Langstraat (omgeving Waalwijk, Drunen, Vlijmen, Heusden, Nieuwkuijk, Sprang-Capelle of zelfs Veen, Wijk en Aalburg)? Dan woon je dicht bij mijn praktijk. Woon je verder weg? Geen nood! Ik bied ook online coaching aan. Net zo effectief! Op je nu thuis bent, op kantoor of als vrachtwagenchauffeur onderweg bent. Begeleiding waar het jou uitkomt door simpel in te loggen via jouw laptop of smartphone.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak ga je naar www.1op1dieetwaalwijk.nl, telefoon 06 17 45 58 46

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden