Zaterdag 25 september: GO Cycling-fietsplein

Foto: GO Waalwijk

WAALWIJK – Op zaterdag 25 september organiseert GO Waalwijk het GO Cycling-fietsplein aan De Gaard in Waalwijk. Op het GO Cycling-fietsplein is voor jong en oud van alles te zien, doen en te ontdekken wat met fietsen te maken heeft. De toegang is gratis.

Elektrische fiets of aangepaste fiets uitproberen

Uniek Sporten Uitleen en Mobiliteit op Maat laten allerlei oplossingen zien voor wie wil (blijven) fietsen, maar dat niet op een reguliere fiets kan. Denk aan een driewielfiets, een duofiets, een racerunner en een handbike. Wie wil, kan onder begeleiding van een instructeur een proefrit maken. Beweegcoaches van GO Fit en Steunpunt Aangepast Sporten en ergotherapeuten van Ergo Vitaal geven tips. Ook kunnen bezoekers elektrische fietsen van Gazelle uitproberen. Stichting BEN is aanwezig met een rolstoel-circuit, waar bezoekers tips krijgen over behendigheid en veiligheid. RBT De Langstraat deelt leuke tips voor fietsroutes.

Gratis clinics BMX en skaten

Speciaal voor kinderen en jongeren biedt het GO Cycling-fietsplein sportieve clinics. Tussen 10.00 en 14.00 uur zijn er BMX- en skateclinics voor kinderen en jongeren tussen 6 en 18 jaar. Deelname is gratis. Inschrijven is gewenst. Kijk op www.gowaalwijk.nl/fietsplein voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen