Iedere morgen om 7.00 uur gratis het nieuws uit de gemeente Waalwijk in je mailbox

Foto: Pixabay License/Edar

Wil jij je dag ook iedere dag beginnen met het meest actuele nieuws uit Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik? Abonneer je gratis op onze nieuwsbrief en ontvang iedere dag om 7.00 uur de ‘digitale krant’ in je mailbox!

Gratis nieuwsbrief

Wist jij dat je Waalwijk.nieuws.nl niet alleen kunt volgen op de site? We hebben ook een Facebookpagina met meer dan 21.000 volgers en een instagrampagina met meer dan 3.000 volgers. En wil je echt gemak, dan kies je voor onze dagelijkse e-mail nieuwsbrief! Je ontvangt dan iedere dag rond 7.00 uur een ‘digitale krant’ in je mailbox! KLIK HIER om je direct op te geven voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant voor adverteerders

Door het grote aantal volgers zijn onze website en social media kanalen ook ideaal om lokaal te adverteren. In het eerste half jaar van 2021 telde onze website maar liefst gemiddeld 1.000.000 pageviews per maand! Natuurlijk denkt Waalwijk.nieuws.nl graag mee om je reclame-euro optimaal te besteden. Mail voor meer informatie naar [email protected] of bel/WhatsApp met Rolf Balkenende op telefoonnummer 06 – 53815027.

KLIK HIER om je direct op te geven voor onze nieuwsbrief

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden