Opening maisdoolhof Waleuk zaterdag 24 juli

Foto: Waleuk

WAALWIJK – Op zaterdag 24 juli a.s. opent Waleuk aan de Valkenvoortweg 31 in Waalwijk haar maisdoolhof. Op de paden tussen de metershoge maisstengels kun je fantastisch speuren in het grote maisdoolhof (van ruim 2 hectare dat is ongeveer 5 voetbalvelden) naar kabouters, beestjes met vleugels, letters & educatieborden. Doe stevige schoenen of laarzen aan en kom maar eens in actie!

Het is vermaak in de buitenlucht voor jong en op leeftijd ……en er is nog meer oftewel voor een ieder wat wils van midgetgolf tot natuurspeeltuin maar je kunt er ook kano’s of 1-6 persoons fietsen huren. Daarnaast beschikt Waleuk over een ruim opgezet boerderijterras waar men kan genieten van een bijv. ‘n bakkie koffie met appeltaart/buffelworstenbroodje of een overheerlijke pannenkoeken belegd met hartig- of zoetigheden of lekker smullen van boeren friet met buffelvlees van eigen boerderij zoals buffelhamburger of buffelfrikandel, buffelkroket of buffelstoofvlees met als toetje ambachtelijk ijs.

Waleuk is ook een buffelfarm met een SVR-mini camping, dus je kunt ook rustiek kamperen bij de boer. Streekproducten waaronder hun eigen buffelvlees (denk hierbij ook aan BBQ-vlees) kun je kopen bij het knusse boerderijwinkeltje of aan straat staat hun boerderij-automaat met een selectie uit het vlees.

Een echte aanrader om eens ontspannen te genieten van deze locatie in het prachtige buitengebied! Er zijn overigens ook prachtige wandel- & fietsroutes in de nabije omgeving. Kom beleef & geniet heerlijk buiten van Waleuk in Waalwijk!

Waleuk is tijdens de zomervakantie geopend van woensdag t/m zondag van 10-19 uur en daarna volgen weer andere dagen en tijden.

WALEUK
Valkenvoortweg 31
WAALWIJK
www.waleuk.nl
[email protected]
Tel: 06-20710292 bij GG 0416-391394

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen