Slank de zomer in (en uit): Zó doe je dat!

Foto:

Wow, het is toch echt alweer zomer. En gelukkig kunnen we weer langzaam gaan genieten van het ‘normale’ leven. ‘Ik merk bij veel mensen dat de afgelopen periode heeft geresulteerd in meer gewicht.’ Aldus Henriette den Breejen, eigenaresse van het 1 op 1 dieet in Waalwijk. Tijd om in actie te komen en die extra (corona) kilo’s te verliezen.

Het maken van de juiste keuzes omtrent voeding wordt regelmatig ervaren als ‘lastig’ Máár, het hoeft helemaal niet lastig te zijn! Én, ik kan je hierbij helpen!
Hoe zou jij het vinden om:

  • Succesvol af te vallen
  • Met een stappenplan dat past bij jouw leefstijl
  • Dagelijks lekker en gezond te kunnen eten in combinatie met The 1:1Diet maaltijdvervangers voor een optimaal resultaat en gemak
  • Weer tonnen energie te hebben
  • Iemand naast je te hebben staan die jou alle tools aanreikt om van die overtollige kilo’s af te komen
  • Op je streefgewicht te blijven

Heb je behoefte aan een steuntje in de rug tijdens een dieet dat werkt? Dan is afvallen met het 1op1 dieet in Waalwijk zeker iets voor jou. Afslanken hoef je namelijk niet alleen te doen, maar doe je samen met jouw eigen coach. Een coach die je tijdens moeilijke momenten op een positieve manier blijft motiveren en stimuleren.

Ben je woonachtig in de Langstraat (omgeving Waalwijk, Drunen, Vlijmen, Heusden, Nieuwkuijk, Sprang-Capelle of zelfs Veen, Wijk en Aalburg)? Dan woon je dicht bij mijn praktijk. Woon je verder weg? Geen nood! Ik bied ook online coaching aan. Net zo effectief alleen hoef je de deur niet meer uit!

Meer weten? Ga naar www.1op1dieetwaalwijk.nl of bel: 06 17 45 58 46

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen