Dansclub de Kets zet twee leden in het zonnetje voor 15-jarig lidmaatschap

Hans van den Broek en Desirée de Jong
Hans van den Broek en Desirée de Jong
Foto: Dansclub de Kets

SPRANG-CAPELLE – Afgelopen zaterdag 15 mei zijn twee leden van onze Dansclub de Kets in het zonnetje gezet voor hun 15-jarig lidmaatschap. Door de huidige omstandigheden konden we dit niet doen tijdens onze jaarlijkse thema dansavond van Stichting Dansclub de Kets uit Sprang-Capelle

Mensen met een verstandelijke beperking kunnen gezellig stijldansen bij Dansclub de Kets. Onze club heeft leden uit de Langstraat, Hart van Brabant, Tilburg en omgeving, en Land van Heusden en Altena.

Desirée de Jong uit Waalwijk is in het zonnetje gezet voor 15 jaar lidmaatschap. Desirée is begonnen als jongste lid en is onze club nog steeds trouw. Desirée is een goedlachse jongedame die veel plezier heeft in het dansen. Op de dansclub heeft ze fijne vrienden leren kennen, en met aantal is ze goede vriendinnen geworden. Ze hoopt dat we weer gauw kunnen gaan dansen, want, zoals ze zelf zegt, het duurt nu toch wel erg lang. Vanaf maart 2020 heeft ze niet meer gedanst. Gelukkig heeft ze via sociale media veel contact met een aantal leden. Op naar de volgende 15 jaar Desirée.

Hans van den Broek uit Waalwijk is ook al 15 jaar lid. Hans danst graag en houdt ook van muziek maken. Hij schrijft zijn eigen liedjes, die hij ook ten gehore brengt op een dansavond. Hans heeft ook vele sociale contacten opgedaan bij de dansclub. Hans verteld dat hij voelt op dit moment dat het stil en eenzaam is. Hij mist de gesprekjes, het samen zijn, niet alleen zijn. Hopelijk is alles weer zo voorbij en kunnen we weer gauw van start gaan. Hans, op naar de volgende 15 jaar.

Dit jaar hebben we een heel seizoen niet gedanst. In juni is het altijd afdansen, maar ook dit jaar kan dit helaas geen doorgang vinden. We hopen dat we na de zomervakantie met frisse moed kunnen gaan beginnen, maar wij zijn natuurlijk afhankelijk hoe het in september ervoor staat, of we van de overheid weer bij elkaar mogen komen, en samen kunnen dansen, plezier maken, gezellig wat drinken, feest vieren. We wachten af en we zullen dit aan onze leden en via sociale media berichten.

Wil je ons sponsoren of heb je andere vragen, stuur dan een mailtje naar: [email protected]

Bellen tussen 18 uur en 19 uur naar André 0416-272791 of 06-48103812

Bekijk onze website www.dansclubdekets.nl. Like onze facebook pagina, waar vele mooie herinneringen staan www.facebook.com/dc.de.kets

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen