De Stadswandeling 0416 | Rondje Sprang

Foto: RBT De Langstraat

SPRANG-CAPELLE – Na het succes van De Stadswandeling Lekker Wolluks, komt De Stadswandeling met een nieuwe editie in Sprang-Capelle. Met De Stadswandeling willen de gemeente Waalwijk en Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) De Langstraat de horeca van de gemeente Waalwijk extra onder de aandacht brengen.

Rondje Sprang

De eerste twee wandelingen in Waalwijk waren een succes. De eerste editie was binnen een halfuur uitverkocht, de tweede zelfs binnen vijf minuten. Er was zoveel vraag, dat er een extra datum bij is gekomen. Na het succes in Waalwijk, is nu Sprang-Capelle aan de beurt. De Stadswandeling is een initiatief van de gemeente Waalwijk, RBT De Langstraat en De Stadswandeling. Tijdens De Stadswandeling loop je door Sprang-Capelle langs vier verschillende horecagelegenheden en kan je, op vertoon van je ticket, bij de deelnemende horecagelegenheden een speciale deal krijgen. Met deze wandeling kan je dus, op een coronaproof wijze, de horeca steunen!

De route ‘’Rondje Sprang’’ kan 17 april en 24 april gelopen worden. Vanaf 9 april kunnen tickets gekocht worden op destadswandeling.com/tours/waalwijk. Deelnemers krijgen een onlinedocument met de route, het menukaartje met het aanbod van de verschillende horecagelegenheden en een quiz met vragen over Sprang-Capelle. Er zijn twee tijdsloten waarin je de route kan lopen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen