Dankzij Corona starten vier jonge sportieve ondernemers nieuwe kledinglijn Bro*s Achieve Glory

Foto: Sportief geregeld

Tijdens de eerste lockdown waarin alles stil lag, droomden Luuk (17 jaar), jeugdvoetballer bij een profclub en Tim (22 jaar), hoofdtrainer jeugdelftal, van een eigen kledinglijn naast hun voetbalcarrière. En als ambitieuze sportieve jonge gasten hebben ze deze droom omgezet in werkelijkheid. Na een klein jaar hard werken start op 6 april 2021 de verkoop van hun kledinglijn: Bro*s Achieve Glory!

Inmiddels werken ze samen met de broers Tomás, 21 jaar, actief sporter, en Tiago, 19 jaar, zaakwaarnemer. Dus vier jonge ondernemers die samen sterk staan, elkaar nodig hebben en samen meer durven.

Een groep BRO*S bij elkaar: Together they achieve glory!

Naast het verkopen van stoere, sportieve, mooie vrijetijdskleding die in Portugal gemaakt wordt, doen Luuk, Tim, Tomás en Tiago méér. Ze gunnen iedereen hun passie voor sport en daarom zijn ze eind 2020 ambassadeur geworden van het Jeugdfonds Sport Brabant. Dit fonds zorgt ervoor dat jongeren uit arme gezinnen óók de kans krijgen om te sporten.

Met een crowdfundingsactie hebben ze inmiddels €365,20 opgehaald wat ze zelf afgerond hebben op €500,- waardoor weer enkele kinderen kunnen gaan sporten. Maar dat is natuurlijk nog niet genoeg! Bij elke bestelling kun je aangeven of je een kleine bijdrage wilt toevoegen. Daarnaast kun je een losse bijdrage doen. Met deze steun kunnen nóg meer kinderen meedoen en zich optimaal ontwikkelen. BRO*S zorgt ervoor dat alle bedragen één-op-één naar het Jeugdfonds Sport Brabant gaat.

Naast het verkopen van de kleding willen ze ook een Bro*s Community creëren: mensen die zich prettig voelen bij het kledingmerk, die ook ambitieus zijn én hun doelen willen najagen. Deze groep kan meedenken over de collectie, pre-orders plaatsen, speciale kortingen krijgen, meedoen met winacties en -als het weer kan- naar unieke BRO*S events gaan (denk aan gastsprekers en sport-events). Als Bro*s Achieve Glory community-lid kan dat allemaal!

De rode ster in het logo komt overal op terug. Op elk kledingstuk staat de ster op een andere plaats. Dus elke keer opnieuw een uitdaging om de ster te vinden! Uiteindelijk hoopt BRO*S dat de ster zó bekend wordt dat alleen de ster genoeg is om te weten dat het om een BRO*S kledingstuk gaat.

Bro*s Achieve Glory is altijd in beweging! Vallen en opstaan, het beste uit jezelf naar boven halen, dat is waar BRO*S voor staat. Daarom zeggen wij ook: DARE TO BE DIFFERENT

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen