Paasworkshop Groei en Bloei de Langstraat

Foto:

Na het flinke aantal aanmeldingen voor de doe-het-thuis-voorjaarsworkshop die we medio februari aangeboden hebben is het voor ons duidelijk dat jullie graag aan de slag gaan met kleurige bloemen. En al kan het dan niet zoals “vroeger” gezellig samen, dan maar gewoon thuis een mooi werkstuk maken.

Binnenkort is het Pasen en in de natuur is de lente echt te zien en te voelen. Ook al is het vaak nog frisjes, de kleurige bloemen laten zich niet tegenhouden. Wil je voor de Paasdagen ook een mooi bloemstuk maken om je woonkamer in voorjaars, c.q. paassfeer te brengen, meld je dan aan voor de doe-het-thuis-paasworkshop.

Onze bloemenmevrouw Yvonne Zwinkels heeft opnieuw haar best gedaan om een mooi werkstuk voor te bereiden dat je met de nodige uitleg thuis kunt maken. De prijs bedraagt € 22,50, inclusief de royale withouten basis, de nodige bloemen, eitjes en andere decoratiematerialen.

Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 20 maart bij Yvonne Zwinkels, bij voorkeur per mail naar [email protected] of eventueel telefonisch 0416-695140.
De materialen voor de workshop worden rond 25 maart bij je thuis afgeleverd of je krijgt de mogelijkheid om ze op een centrale locatie af te halen. Afhankelijk van de woonplaats van de aangemelde deelnemers.

Voor de oplettende lezers, ja de basis voor dit paaswerkstuk is dezelfde als die gebruikt is voor de kerstworkshop. Ben je nog in het bezit van deze basis en wil je deze opnieuw opmaken voor een mooi paaswerkstuk neem dan even contact op met Yvonne. Je kunt dan uitsluitend de bloemen en decoratiematerialen bij haar te bestellen. Aangezien de meeste bloemenwinkels en tuincentra nog steeds zeer beperkt open zijn, vind je het misschien handig om zo toch voorzien te worden van de nodige bloemen.

We wensen jullie alvast veel plezier en succes met het bloemschikken.
Groei en Bloei de Langstraat

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen