Help Heusden aan de titel ‘allermooiste vestingstad van Nederland’!

Vestingstad Heusden: in de race voor de titel allermooiste vestingstad van Nederland.
Vestingstad Heusden: in de race voor de titel allermooiste vestingstad van Nederland.
Foto: RBT De Langstraat

Wie is de mooiste van het land? Regionaal Buro voor Toerisme (RBT) De Langstraat weet het antwoord wel. Het bureau roept eenieder op om deel te nemen aan de ANWB-verkiezing en zijn/haar stem uit te brengen op vestingstad Heusden.

Wat maakt Heusden een goede kanshebber?

Met haar pittoreske straatjes, eeuwenoude panden, vestingwerken, ateliers en galerieën, bijzondere winkeltjes, goed uitgeruste havens en toprestaurants is vestingstad Heusden een geweldige bestemming voor liefhebbers van kunst, cultuur, historie, watersport en goed eten en drinken. De bourgondische stad ontving na een grondige restauratie de ‘Europa Nostra’, de hoogste Europese onderscheiding op dit gebied. Bezoekers van over de hele wereld mengen zich hier met gastvrije inwoners. Voor toeristische informatie bezoekt men het Toeristisch Informatiepunt van RBT De Langstraat, dat is gehuisvest in het voormalige stadhuis. Hier staat een mooie maquette van de stad.

Wil jij ook graag dat Heusden deze verkiezing wint?

ANWB organiseert de verkiezing van de allermooiste vestingstad van Nederland en heeft alvast 40 stadjes die aan de criteria voldoen (waaronder Heusden) geselecteerd. Je kunt stemmen tot en met 15 april via de website www.anwb.nl/vestingstad. Iedere stem is welkom!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen