Dubbel feest bij Kinderdagverblijf Ziezo in Waalwijk!

Foto: KDV Ziezo

Na een aantal weken alleen noodopvang te hebben aangeboden opende Ziezo haar deuren weer voor al ‘haar’ kinderen en is het nu dubbel feest! Het kinderdagverblijf bestaat namelijk vandaag 12,5 jaar! Door de maatregelen rondom het coronavirus kan dit niet groots gevierd worden, maar het feest helemaal overslaan doen ze bij Ziezo uiteraard niet!

Sinds augustus 2008 is Ziezo op industrieterrein Haven Zeven te vinden, iedereen van 0-4 jaar uit Waalwijk en omstreken is welkom! Ziezo is centraal gelegen, kleinschalig, professioneel en voelt vertrouwd. De vaste pedagogisch medewerksters maken van iedere dag een feestje!

Vanwege het jubileum heeft Ziezo een doneeractie voor het goede doel opgezet, De meeste kinderen die Ziezo heeft mogen ontvangen de afgelopen jaren zijn gezond. Dit geldt niet voor alle kinderen in Nederland. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Ziezo vindt dat alle kinderen zouden moeten genezen hiervan. Verdrietig genoeg gebeurt dit niet altijd. Om dit wel te realiseren is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. KiKa is het enige goede doel in Nederland dat onderzoek financiert naar álle vormen van kinderkanker.

Ziezo heeft namens elk ontvangen kind in de afgelopen 12,5 jaar bij Ziezo 2,- gedoneerd aan Stichting KiKa. Omdat er meer onderzoek moet komen, omdat kinderen niet zo ziek horen te zijn. Kinderen horen te spelen, blij en onbezorgd te zijn. Zonder ziekenhuisopnames, vervelende behandelingen, bijwerkingen en onzekerheid. Helpt u hen mee zoveel mogelijk geld op te halen? U kunt ook uw donatie doen via hun actie: Ziezo voor KiKa!

Meer informatie over Kinderdagverblijf Ziezo kunt u vinden op www.kdvziezo.nl of volg hen op Facebook en Instagram.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen