Aandacht voor de impact van kanker. Juist nu.

Foto: Wereldkankerdag

WAALWIJK – Bij Inloophuis TOON zetten wij ons dagelijks in voor iedereen die geraakt is door kanker. Donderdag 4 februari is het Wereldkankerdag. Juist nu veel aandacht gaat naar COVID-19, is het belangrijk even extra stil te staan bij al die mensen die, direct of indirect, getroffen zijn door kanker.

Kanker zet je wereld op zijn kop. De impact van kanker is groot, zeker in coronatijd. Vele patiënten hebben vragen en onzekerheden over hun behandelingen. Ook laten cijfers zien dat er minder kankerdiagnoses worden gesteld en mensen soms niet of laat contact opnemen met hun (huis)arts.

Helaas is Inloophuis TOON op dit moment gesloten. Toch willen wij er op afstand voor je zijn. Heb je vragen of wil je iets overleggen? Of wil je gewoon een praatje maken of iets delen? Bel tijdens ons telefonisch spreekuur. Wij zijn op maandag en donderdag bereikbaar van 10.00 – 11.30 uur op telefoonnummer 0416 – 65 27 34.

Neem voor meer informatie ook eens een kijkje of www.wereldkankerdag.nl en www.kankerwachtniet.nl. Rond Wereldkankerdag zijn er vele online bijeenkomsten waaraan je deel kunt nemen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen