GO Fit TV weer van start

GO Fit TV is vanaf maandag 25 januari weer elke werkdag om 10.00 uur te zien bij Langstraat TV.
GO Fit TV is vanaf maandag 25 januari weer elke werkdag om 10.00 uur te zien bij Langstraat TV.
Foto: GO Waalwijk

WAALWIJK – In november en december zond Langstraat TV elke werkdag om 10.00 uur GO Fit TV uit. Gezien de grote vraag van enthousiaste deelnemers is besloten om het beweegprogramma vanaf maandag 25 januari weer elke werkdag uit te zenden.

GO Fit TV ging in november 2020 van start, met als belangrijkste doel ouderen in beweging te houden. De uitzendingen eindigden na december. Veel vaste kijkers lieten echter weten hun dagelijkse beweegmoment te missen. Gezien de lockdown en de verwachting dat het nog wel even zal duren voordat senioren weer buitenshuis en in groepsverband kunnen gaan bewegen, is besloten om de draad weer op te pakken. Per direct – vanaf maandag 25 januari – keert GO Fit TV weer terug bij Langstraat TV.

Nieuwe opnamen

Gestart wordt met herhaling van eerdere uitzendingen. Beweegcoaches Annika Jabroer en Jerry Penso gaan intussen de studio in om nieuwe opnamen te maken. “We gaan verschillende nieuwe oefeningen opnemen en zullen bijvoorbeeld ook tips geven om de conditie richting het komende wandelseizoen weer te verbeteren”, zo licht Annika een tipje van de sluier. “Iedereen kan meedoen aan GO Fit TV. Juist nu is het voor iedereen belangrijk om fit en gezond te blijven. Meedoen aan GO Fit TV betekent dat je al een kwartier beweegt van het half uur per dag dat de landelijke Beweegrichtlijnen aanbevelen. Een goede gewoonte dus, om elke dag mee te doen!”

Langstraat TV

GO Fit TV is van maandag tot en met vrijdag om 10.00 uur te zien bij Langstraat TV, via KPN-kanaal 1342, Ziggo 42 en Telfort 2065 of via de website www.langstraatmedia.nl. Op www.gowaalwijk.nl/gofit zijn meer beweegtips te vinden, zoals het WaalwijksOmmetje en oefeningen voor thuis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen