Asieldieren Storky en Tijgertje zoeken nieuwe baas

Foto: Dierenasiel Waalwijk

WAALWIJK – Wanneer je in het dierenasiel door de gang met de kattenkamers loopt, kun je niet zomaar kamer 2 passeren. Zodra je daar voorbij bent, word je met luid gemiauw teruggeroepen door een vrolijke zwarte kater met een wit befje. Hij stopt pas met mauwen, als je de kamer binnenloopt, en begint dan enthousiast kopjes te geven. Dat is Storky. Zijn rode kamergenoot Tijgertje heeft hem langs de zijlijn aangemoedigd en komt je dan wat aarzelender ook begroeten.

Hoewel Storky het voortouw neemt, vindt ook Tijgertje het heerlijk om aandacht te krijgen en geknuffeld te worden. Het zijn beide erg aantrekkelijke, lieve, leuke, aanhankelijke katers. Een fijn stel! Het was dan ook met pijn in het hart dat de eigenaar ze vanwege de woonsituatie moest afstaan aan het asiel. In het begin moesten ze wel even aan hun veranderde situatie wennen, maar lang duurde dat niet. Dat zal bij een nieuwe eigenaar op een nieuw adres ongetwijfeld ook het geval zijn.

Omdat ze hun hele leven al bij elkaar zijn geweest, worden ze uitsluitend samen geplaatst. Mocht u interesse hebben in dit leuke koppel, maak dan telefonisch een afspraak om kennis te komen maken met Storky en Tijgertje in Dierenasiel Waalwijk, Prof. Van ’t Hoffweg 7, 0416 333964.

Storky en Tijgertje zijn geboren in de zomer van 2016 en ze zijn gevaccineerd, gechipt en gecastreerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen