GO Fit TV tot einde jaar

GO Fit TV is tot en met eind december elke werkdag om 10.00 uur te zien bij Langstraat TV.
GO Fit TV is tot en met eind december elke werkdag om 10.00 uur te zien bij Langstraat TV.
Foto: GO Waalwijk

De afgelopen twee weken zond Langstraat TV elke werkdag om 10.00 uur GO Fit TV uit. Gezien de belangstelling en enthousiaste reactie is besloten om het dagelijkse beweegprogramma tot en met eind december uit te zenden.

Aangezien georganiseerde sport- en beweegactiviteiten voor volwassenen voor een groot deel stilliggen, is een dagelijks beweegmoment in eigen huis méér dan welkom, aldus beweegcoach Annika Jabroer. Samen met beweegdocenten Ine van Liempd en Jerry Penso nam ze een serie oefeningen op, in samenwerking met Langstraat TV. De oefeningen zijn een mix van spierversterkende oefeningen, lichte en wat intensievere oefeningen op muziek, balansoefeningen en cognitieve fitness. Ook zijn er oefeningen voor de warming-up en coolingdown. Annika: “Iedereen kan meedoen aan GO Fit TV. We geven tips voor wie wat minder goed ter been is. Je kunt veel oefeningen ook zittend uitvoeren. Juist nu is het voor iedereen belangrijk om fit en gezond te blijven. Meedoen aan GO Fit TV betekent dat je al een kwartier beweegt van het half uur per dag dat de landelijke Beweegrichtlijnen aanbevelen. We hebben daarom besloten om de uitzendingen van de afgelopen weken tot het eind van het jaar te herhalen. Hoe vaker men de oefeningen doet, hoe behendiger men wordt en hoe meer aan de conditie wordt gewerkt. Een goede gewoonte dus, om elke dag mee te doen!”

GO Fit TV is van maandag tot en met vrijdag om 10.00 uur te zien bij Langstraat TV, via KPN-kanaal 1342, Ziggo 42 en Telfort 2065 of via de website www.langstraatmedia.nl. De uitzendingen zijn ook terug te vinden via de GO-website: www.gowaalwijk.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen