Dunkin’ Donuts opent pop-up store in Sprang-Capelle

Foto: Charles Veldkamp

SPRANG-CAPELLE – Dunkin’ Donuts opent zaterdag om 9 uur een pop-up store op de parkeerplaats van Peter van Son Interieurobjecten aan de Tilburgseweg 23 in Sprang-Capelle. Er zal ook een RKC-donut te koop zijn in de clubkleuren, met logo.

“Het idee is spontaan ontstaan”, aldus Rick Mandemakers, directeur van Van Son. “Wij hebben vorig jaar restaurant Charlie in Schaijk ingericht. De eigenaar van de zaak, Charles Veldkamp, is een goede relatie van me. Tijdens een kopje koffie vertelde hij pas dat een deel van zijn personeel in een pop-up store van Dunkin’ Donuts voor de deur van zijn restaurant werkt. Op mijn parkeerplaats is ruimte genoeg voor een drive-thru, net zo’n idee als bij McDonald’s. De mensen hoeven hun auto dus niet uit om hun bestelling af te halen.”

“Een groot commercieel belang zit er niet achter”, aldus Rick, de jongste zoon van Ben Mandemakers. “Daar doe ik het ook niet voor. Het is een leuke wisselwerking in deze lastige tijd.”

Charles Veerkamp kent de eigenaar van Dunkin’ Donuts goed. “Ik opperde bij hem het idee van de pop-upstore. Behalve in Sprang-Capelle gaat er zaterdag ook een open bij Van der Valk in Uden, die stond eerst in Schaijk. Ik kan een deel van mijn personeel hiermee aan de slag houden. Voorlopig staan we er 30 dagen en daarna zien we wel verder.”

Afhankelijk van de uitvoering kost een donut tussen € 2,25 en € 2,50 per stuk. Bij de aankoop van meerdere stuks daalt de prijs. Bestellen kan via een QR-code bij de pop-up store of online via www.dunkindonuts.nl.

Dunkin’ Donuts is sinds 2017 in Nederland actief en telt 23 vestigingen.

Tekst Rens Groenendijk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen