LangstraatZon op koers met zonnepark

Foto: LangstraatZon

WAALWIJK – LangstraatZon gaat de installateur opdracht geven zodra het bedrag van zo’n € 700.000 is bereikt. De eerste stroom wordt dan geleverd in het 1e/2e kwartaal van 2021. Wie nog in wil schrijven in het zonnepark moet dan ook snel zijn. Op=Op. U kunt al meedoen vanaf € 100.

Om iedereen uit Waalwijk de gelegenheid te geven om deel te nemen, heeft LangstraatZon een maximum ingesteld van €10.000 per deelnemer. Inschrijven kan nog via www.langstraatZon.nl. Dit kan door alle inwoners van de gemeente Waalwijk (de kernen, Waalwijk, Sprang-Capelle en Waalwijk). Ook verenigingen, VVE’s en bedrijven kunnen inschrijven.

Dit is een mooie opsteker voor de vrijwilligers van LangstraatZon. Zij zien er dan ook naar uit dat het eerste zonnepaneel gelegd gaat worden. Door de lange voorbereidingstijd is de opbrengst van het zonnepark sterk verbeterd. De kwaliteit van de zonnepanelen is omhoog gegaan, de opbrengst per zonne-uur is hoger geworden en de prijs van de zonnepanelen is gedaald. Ook maakt de coöperatie gebruik van een (goedkopere) duurzaamheidslening.

De meeste leden hebben op dit moment hun lidmaatschap al (her)bevestigd. Sommige leden hebben ingeschreven voor meer certificaten. Dit kan nu omdat er geen relatie meer bestaat met het eigen verbruik. Onder de nieuwe regeling zijn de leden geheel vrij in de keuze van hun eigen energieleverancier. De leden nemen deel in het ledenkapitaal van LangstraatZon. Een duurzaam Waalwijks project.

Wilt u meer weten over het project?  Mail dan naar: [email protected] of bel naar: 06-40400822

LangstraatZon U.A. is een coöperatie die staat voor duurzaamheid. LangstraatZon heeft geen winstoogmerk en doet het voor en met de inwoners van de gemeente Waalwijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen