Feest bij New York Pizza Waalwijk

Foto:

WAALWIJK – “Niet normaal hè, Waar blijft de tijd?!” roepen de gebroeders Colkusu, eigenaren van New York Pizza Waalwijk in koor. Hun vestiging van de pizzeriaketen aan de Grotestraat in Waalwijk viert deze maand haar 3 jarige bestaan.

Terugkijkend op die drie jaar blikt Behcet Colkusu samen met zijn broertje Ferhat terug op de afgelopen 36 maanden. Zo zegt Ferhat: “Het was in het begin enorm spannend, een winkel beginnen in je eigen stad. Dit is voor velen een droom en dat hebben wij op zeer jonge leeftijd waar kunnen maken. Hier zijn wij ook enorm trots op. Vol trots voegt Behcet hier aan toe: “Elke dag werken we met enorm veel passie om de klant de beste pizza’s uit de regio te kunnen leveren. Hier halen wij , samen met ons jonge enthousiaste team, enorm veel voldoening uit. We kijken er dan ook naar uit om alle klanten de komende periode nóg meer waar voor hun geld te geven. “ A slice a day, keeps the sad Away”, lachen de gebroeders Colkusu.

New York Pizza Waalwijk biedt meer dan alleen pizza. ”Klanten kunnen bij ons terecht voor onder meer wings, pasta’s en desserts. Vergeet natuurlijk niet onze Vegan pizza’s en overheerlijke hotdog. Al onze pizza’s zijn 100% natuurlijk, dus vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen”, voegt Behcet er aan toe.

Om het 3-jarig jubileum te vieren komt New York Pizza Waalwijk dan ook met een feestelijke deal. Dit weekend (23-24-25 oktober) krijgen de klanten namelijk de 2e pizza gratis bij bezorgen. Het enige wat de klant hoeft te doen is het invullen van coupon 473.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen