Domino’s Waalwijk zoekt personeel

Foto: Domino's Waalwijk

Domino’s Waalwijk is zeven dagen in de week geopend. De extra maatregelen van afgelopen woensdag resulteren in een stijging in bezorgbestellingen. Daarom is Domino’s Waalwijk per direct op zoek naar personeel.

Ben je graag onderweg en op zoek naar afwisselend werk? Word bezorger bij Domino’s en lever met veel plezier verse en hete pizza’s door heel Waalwijk. Liever in de keuken aan het werk? Ook daar zijn nieuwe pizzamakers nodig.

Bekijk onderstaande vacatures:

Ook de vestigingen in Drunen en Kaatsheuvel zijn op zoek naar nieuwe pizzahelden. Alle openstaande vacatures zijn te vinden op https://www.dominosjobs.nl/.

Over Domino’s

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 17.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 gevestigd in Nederland en heeft hier inmiddels meer dan 300 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks in de Benelux zo’n 20 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België en Nederland.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden