Meld je nu aan om lid te worden van Kindermusicalgroep De Notenkrakers!

Foto: De Notenkrakers

WAALWIJK – Na de fantastische voorstellingen van ‘Oliver, de musical’, is het weer mogelijk voor kinderen van 8 t/m 15 jaar uit de gehele regio om ook lid te worden van Kindermusicalgroep De Notenkrakers.

Wil je zingen, dansen en spelen onder leiding van een professioneel creatief team (muzikaal leider, zangcoach, regisseuse en choreografe), meld je dan aan door het inschrijfformulier in te vullen, wat te vinden is op de website www.denotenkrakers.nl.

Voor het weekend van 7,8 en 9 januari 2022 staat de sprookjesmusical ‘Alice in Wonderland’ op het programma. Voor het zover is gaan de kinderen van De Notenkrakers repeteren voor 2 jubileumvoorstellingen die gebracht gaan worden op 25 en 26 juni 2021 in Theater De Leest in Waalwijk. De titel van deze voorstellingen is ‘Hoera! Wij zijn jarig!’. In 1981 is de groep gestart en bestaat in 2021 dus 40 jaar! Het wordt een vrolijke en muzikale musicalshow met heel veel liedjes en dansen uit alle musicals die De Notenkrakers in de afgelopen 40 jaar op de planken hebben gebracht.

De auditie is overdag op vrijdag 23 oktober (in de herfstvakantie dus) in De Ouwe Toren in Waalwijk. De repetities zijn wekelijks op dinsdagavond van 18.00 tot 19.50 uur, eveneens in De Ouwe Toren aan de Loeffstraat 107. Meer info via 0416-333579.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen