Het Wapen van Kaatsheuvel, twee mooie en sfeervolle restaurants onder één dak!

KAATSHEUVEL – Beste inwoners van de Langstraat, ondanks dat wij alweer 3 maanden een prachtig horecabedrijf hebben in Kaatsheuvel willen wij ons graag nog even voorstellen. Op Europarcs resort Kaatsheuvel vindt u Het Wapen van Kaatsheuvel. Een groot horecabedrijf met 2 restaurants onder 1 dak.

Wij beschikken over een grandcafé met een leuke gratis binnenspeeltuin, buitenspeeltuin en midgetgolfbaan (tegen betaling). Op onze menukaart vindt u lunchgerechten, borrelhapjes, Lekkers voor bij de koffie en een dinerkaart met 45 pannenkoeken en diverse hoofdgerechten. Het grandcafé is 7 dagen per week geopend vanaf 11.30 uur.

Ook beschikken we over een prachtige steakhouse. In dit luxe en sfeervolle restaurant komen onze gerechten van de grill helemaal tot zijn recht. Op onze menukaart vindt u diverse vleesgerechten van top kwaliteit. Natuurlijk hebben we ook aan de visliefhebber en vegetariër gedacht. Ons steakhouse is 7 dagen per week geopend vanaf 16.30 uur.

Uiteraard is dit een kleine greep uit de mogelijkheden die wij aanbieden. Voor meer informatie kunt terecht op onze website en Facebook.

Gasten van buiten het park zijn meer dan welkom in onze restaurants of op de terrassen. Komt u met de auto? U kunt de auto gratis parkeren op het centrale parkeerterrein.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen:

Met gastvrije groet,

Het Wapen van Kaatsheuvel
Van Haestrechtstraat 24-26
5171RC Kaatsheuvel
Tel: 0416- 78 25 45
[email protected]
www.hetwapenvankaatsheuvel.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden