De fontein spuit weer!

WAALWIJK – Het heeft even geduurd maar vanaf vandaag spuit de Julianafontein weer!

Vanaf de renovatie in 2013 onderhoudt de werkgroep van Stichting Julianafontein Waalwijk de fontein in het Hertog Jan park. De laatste twee vrijwillgers van de stichting hebben begin dit jaar aangegeven te willen stoppen. Vervolgens heeft de stichting een oproep gedaan voor nieuwe vrijwilligers en daar is goed gehoor aangegeven. In maart stond er een nieuwe groep vrijwilligers, net op tijd voor de lente schoonmaak. En toen kwam corona……

Door de coronamaatregelen kon de grote schoonmaak in maart niet door gaan. Werken aan de fontein was niet verantwoord. Begin juli hebben de vrijwilligers de draad weer opgepakt. Met het nieuwe team hebben ze een vliegende start gemaakt. De fonteinbak ziet er weer perfect uit en hij spuit weer.

De komende maanden blijven de vrijwillgers actief om de netjes schoon en werkend te houden. Eind oktober wordt de fontein weer winterklaar gemaakt.

Vrijwilligers en het bestuur van de Stichting Julianafontein zijn blij dat de fontein weer spuit. U ook? Laat het de stichting weten door te doneren. Elke kleine of grote bijdrage is van harte welkom! (Bankrekening NL27 RABO 0178046949 t.n.v. Stichting Julianafontein)

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen