Slank en fit de zomer in (en uit): Zó doe je dat!

Foto: Commit to be fit

ADVERTORIAL – Wow, het is toch echt alweer zomer. Hier en daar met wat regen, maar we klagen niet. Want gelukkig kunnen we weer langzaam gaan genieten van het ‘normale’ leven of het ‘nieuwe normaal’.

‘Ik merk bij veel mensen dat ze óf de afgelopen corona maanden hebben gebruikt om te werken aan hun gewicht en gezondheid óf juist gewoon even helemaal de boel de boel hebben gelaten. Dit heeft geresulteerd in meer kilo’s.’ Aldus Henriette den Breejen, eigenaresse van het 1 op 1 dieet in Waalwijk.

Maar je wilt toch lekker in je vel de zomer door?
Hoe zou jij het vinden om:

  • succesvol af te vallen
  • met een stappenplan dat past bij jouw leefstijl
  • dagelijks lekker en gezond te kunnen eten in combinatie met The 1:1Diet maaltijdvervangers voor een optimaal resultaat en gemak
  • weer tonnen energie te hebben
  • iemand naast je te hebben staan die jou alle tools aanreikt om van die overtollige kilo’s af te komen
  • op je streefgewicht te blijven

Heb je behoefte aan een steuntje in de rug tijdens een dieet dat werkt? Dan is afvallen met het 1op1 dieet in Waalwijk zeker iets voor jou. Afslanken hoef je namelijk niet alleen te doen, maar doe je samen met jouw eigen coach. Een coach die je tijdens moeilijke momenten op een positieve manier blijft motiveren en stimuleren. En kun je niet naar de praktijk komen? Dan kun je nu ook online begeleid worden. Net zo kwalitatief als fysieke begeleiding alleen hoef je dan de deur niet meer uit.

Meer weten? Ga naar www.1op1dieetwaalwijk.nl of bel: 06 17 45 58 46

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden