Bibliotheek Waalwijk organiseert hulp bij apps van de bibliotheek op 20 juni 2020

Foto: Bibliotheek

WAALWIJK: Werkt de e-bookapp niet, krijgt u dat ene e-book niet op uw e-reader of wilt u meer weten hoe u kunt genieten van de mooiste luisterboeken? Kom op zaterdag 20 juni naar het inloopspreekuur in de Bibliotheek Waalwijk van 13.00 tot 14.30 uur en krijg gratis hulp bij al uw vragen over het installeren en gebruik van de bibliotheekapps.

Inloopspreekuur hulp bij apps van de bibliotheek

De Bibliotheek Midden-Brabant biedt haar leden toegang tot e-books en luisterboeken die zij kunnen lezen en luisteren op diverse digitale apparaten. Ook kunnen leden fysieke boeken reserveren en het uitleentermijn verlengen via de Bibliotheek Wise app.
Tijdens het inloopspreekuur over apps van de bibliotheek geeft een expert van de Bibliotheek gratis uitleg en advies hierover. Ideaal voor wie een tablet, e-reader of smartphone heeft en er meer over wil weten.

Wanneer is het inloopspreekuur?

Datum: Zaterdag 20 juni
Tijd: 13.00 tot 14.30 uur
Locatie: de Bibliotheek Waalwijk
Adres: Wilhelminastraat 4a
Toegang: gratis
Veiligheid voorop: de Bibliotheek voldoet aan de protocollen en richtlijnen van het RIVM. Alles, dus ook het spreekuur is zo ingericht dat 1,5 meter afstand mogelijk is.

Mensen die niet naar het spreekuur kunnen of willen komen, maar wel wat hulp kunnen gebruiken bij het downloaden en gebruiken van de apps kunnen bellen naar 0416-333 787 of e-mailen naar [email protected]. Zij worden dan op afstand per mail of telefonisch geholpen.

Telefonisch spreekuur voor digitale vragen

Een vraag over de computer, internet of websites van de overheid? Of op zoek naar hulp voor iemand die appen, mailen en beeldbellen lastig vindt? Bel dan op maandag of woensdag tussen 9.00 en 11.00 uur naar het telefonisch spreekuur via 013-464 8577.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Het telefoonnummer van de Bibliotheek Waalwijk is: 0416-333 787. Het mailadres is: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen