Onlinecreamarkt: Als we niet naar de markt kunnen, brengen wij de markt naar jou

Stekkie, één van de 20 kramen!
Stekkie, één van de 20 kramen!
Foto: Online Creamarkt

Vind jij het net als ons zo jammer dat al die gezellige markten niet doorgaan? Wij, Nicole en Soraya, konden ons daar niet bij neerleggen en besloten een markt te organiseren die sowieso door kan gaan. Een online markt!

Met Marjomaakt als illustrator hebben we het voor elkaar gekregen om dit concept van een sfeervolle digitale markt vorm te geven en hebben we plek gecreëerd voor 20 creatieve ondernemers die deze geïllustreerde kramen mogen vullen met hun handgemaakte producten en DIY materialen.

Alle details:

  • Deze online markt is bereikbaar via www.hetjaarvanhandgemaakt.nl/markt, de voorpagina van Handwerkmarkt en de voorpagina van Handmade in Holland.
  • De markt is geopend t/m zondag 31 mei.
  • De markt en het bezoeken van de kramen is gebruiksvriendelijk, komt zo veel mogelijk in de buurt van een realistisch marktbezoek en is daarom geschikt voor iedereen; jong en oud!
  • Creatieve ondernemers zullen (weliswaar in geïllustreerde hoedanigheid) achter hun kramen staan. Maak een praatje, bekijk alle producten en leer de personen kennen achter de prachtige handgemaakte producten op de markt.

Deze aspecten moeten samen met de fijne stijl van de illustraties zorgen voor die heerlijke marktsfeer. Wil jij onze markt bezoeken ga dan zaterdag 16 mei naar www.hetjaarvanhandgemaakt.nl/markt en struin digitaal langs de gevulde kramen.

Heb je vragen, mail ons dan op [email protected] of stuur een berichtje op Instagram naar Nicole @handwerkmarkt of Soraya @handmadeinholland

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen