Mocht je nu willen werken aan je energie niveau en vitaliteit? Dat kan!

Foto: Fysio Totaal Waalwijk

Fysio Totaal Waalwijk heeft een geheel online vitaliteitsprogramma voor je gemaakt. Het programma is gebouwd rond de 6 pijlers van vitaliteit; Bewegen, Ademhalen, Slaap, Immuunsysteem, Stress en Voeding.

We hebben meer dan 20 minicolleges voor je gemaakt vol met praktische tips die je direct kunt inzetten voor meer energie en vitaliteit. Daarnaast krijg je elke week nieuwe work-out video’s met oefeningen die je thuis kan doen!

Wij willen in deze periode graag onze kennis en ervaring inzetten om bij te dragen aan de gezondheid van iedereen. Dit is ook de reden dat we het gehele online programma nu tijdelijk aanbieden voor maar € 17,95 in plaats van € 89.

Meer informatie vind je op de site www.lockdownfit.nl. Je kunt meteen starten met jouw vitaliteitstraject ga naar https://lockdownfit.nl/methode/#methode-kopen
en klik op ‘koop nu’ om de korting te claimen.

Veel plezier!

LOCKDOWNFIT

Lieve mensen,Mocht je NU willen werken aan je energie niveau en vitaliteit?Dat kan! Wij hebben een geheel online vitaliteitsprogramma voor je gemaakt. Het programma is gebouwd rond de 6 pijlers van vitaliteit; BEWEGEN, ADEMHALEN, SLAAP, IMMUUNSYSTEEM, STRESS en VOEDING.We hebben meer dan 20 minicolleges voor je gemaakt vol met praktische tips die je direct kunt inzetten voor meer energie en vitaliteit. Daarnaast krijg je elke week nieuwe work-out video's met oefeningen die je thuis kan doen!Wij willen in deze periode graag onze kennis en ervaring inzetten om bij te dragen aan de gezondheid van iedereen. Dit is ook de reden dat we het gehele online programma nu tijdelijk aanbieden voor maar €17,95 in plaats van €89.Meer informatie vind je op de site www.lockdownfit.nlJe kunt meteen starten met jouw vitaliteitstraject ga naar https://lockdownfit.nl/methode/#methode-kopen en klik op 'koop nu' om de korting te claimen.Veel plezier!

Geplaatst door Fysio Totaal Waalwijk op Donderdag 30 april 2020

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen