Kunstencentrum Waalwijk hervat individuele muzieklessen voor kinderen

Foto: KCW

WAALWIJK – Goed nieuws! Er was enige verwarring maar Kunstencentrum Waalwijk gaat weer opstarten met de individuele muzieklessen voor kinderen tot en met 12 jaar vanaf komende maandag 4 mei.

Voor alle vragen hoe, of en wanneer de lessen zijn, kunnen cursisten terecht bij hun eigen docent. Daarnaast ontvangen alle muziekcursisten een mailtje met daarin uitgebreide informatie en hygiënevoorschriften.

Dit besluit komt voort na overleg met de gemeente Waalwijk. Uiteraard hanteert Kunstencentrum Waalwijk bij dit besluit de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dus o.a. dat docenten en cursisten minimaal 1,5 meter afstand houden.

Het verbod op samenkomsten (groepslessen) blijft tot en met 19 mei 2020 aanstaande onverminderd van kracht. Groepslessen muziek en de vele andere cursussen bij Kunstencentrum Waalwijk worden dus op dit moment nog NIET hervat.

Het is vanaf maandag 4 mei ook mogelijk om een gratis proefmuziekles te nemen (instrument naar keuze). Neem daarvoor even contact op via [email protected]

Meer informatie over activiteiten in Kunstencentrum Waalwijk is te vinden op de website: www.kunstencentrumwaalwijk.nl Kunstencentrum Waalwijk is gevestigd aan de Irenestraat 3 in Waalwijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen