NLdoet Waalwijk in de spotlights

Foto: ContourdeTwern

WAALWIJK – 13 en 14 maart is het NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van heel veel sociale initiatieven. Zonder vrijwillige inzet zouden clubs, verenigingen, koren, enzovoort niet kunnen bestaan. Prima dus dat vrijwilligers een keer per jaar in de spotlights worden gezet met NLdoet, een initiatief van het Oranje Fonds.

NLdoet laat zien hoe belangrijk actieve burgers zijn voor de samenleving. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een positief imago van vrijwilligerswerk en kun je meemaken hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Dit weekend zijn medewerkers van ContourdeTwern in Waalwijk te vinden in de Anna van Burenstraat. Tijdens deze dagen horen we graag waar buren elkaar bij kunnen helpen of waar iemand zelf hulp bij nodig heeft. Bijvoorbeeld als het gaat over klusjes, gezelschap of samen koffiedrinken. Dit kunnen de mensen dan aangeven op de twee eerder ontvangen deurhangers. Op 13 en 14 maart kunnen de deurhangers ingeleverd worden bij de caravan of komen we deze ophalen. Vervolgens brengen we bewoners met elkaar in contact die mogelijk iets voor elkaar kunnen betekenen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen