Asieldier Sheba zoekt nieuwe baas

Foto: Dierenasiel Waalwijk

WAALWIJK – Wanneer je geen heldhaftig karakter hebt, een beetje huiverig voor nieuwe dingen bent en 6 jaar in een rustig huishouden hebt gewoond, valt het niet mee te wennen aan een omgeving met veel drukte, steeds wisselende verzorgers en met andere katten. Sheba vindt het in het dierenasiel doodeng.

Sheba is in het asiel terecht gekomen nadat haar baasje was overleden. Omdat het zo spannend voor haar is, kruipt ze vaak weg in een hoekje of in een krabpaal. Toch is duidelijk te merken dat ze wel van mensen houdt. Wanneer je haar rustig benadert en haar voorzichtig gaat aaien, vindt ze dit stiekem toch wel fijn en begint te spinnen. We hebben nog niets kwaads in haar kunnen ontdekken en vermoeden dat ze in wezen een heel lieve huiskat is.

We zijn voor Sheba op zoek naar een rustig gezin, zonder kleine kinderen. Een plekje waar ze in haar waarde wordt gelaten en ze niets hoeft. Of Sheba honden gewend is weten we niet; andere katten verdraagt ze wel, zolang die haar maar met rust laten.

Sheba is in 2014 geboren. Ze is gevaccineerd, gechipt en gesteriliseerd. En natuurlijk is ze ook ontwormd en ontvlooid.

Kunt en wilt u ervoor zorgen dat Sheba een fijne toekomst krijgt in een ontspannen, liefdevolle sfeer, kom dan eens kennis met haar maken in Dierenasiel Waalwijk, Prof. Van ‘t Hoffweg 7. Bellen kan natuurlijk ook: 0416 333964.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen