Basiscursus Tuinieren bij Groei & Bloei De Langstraat

WAALWIJK – Eind maart start bij Groei & Bloei De Langstraat de Basiscursus Tuinieren voor iedereen die wat meer wil leren over een van de leukste hobby’s die er is, lekker buiten bezig zijn in je tuin. Aan bod komen o.a. het plannen van een nieuwe tuin of het aanpassen van de bestaande tuin, gazononderhoud, bodemverbetering en bemesting en natuurlijk de basiskennis over planten, struiken en bomen. De Basiscursus Tuinieren wordt gegeven door tuinarchitecte Wilma de Munnik uit Drunen en is verdeeld over drie maandagavonden telkens van 20.00 tot ± 22.00 uur.

  • Cursusdata: 23 maart, 6 april en 20 april 2020.
  • Locatie: Ontmoetingscentrum De Haven, Leefdaelhof 11, Waalwijk-Centrum.
  • Kosten voor drie lesavonden bedragen € 40,–, voor wie lid is van Groei & Bloei geldt de gereduceerde ledenprijs van € 35,–. Een kopje koffie/thee wordt verzorgd door Groei & Bloei.

Elke cursist ontvangt een informatiemapje met de behandelde onderwerpen en een handige jaarkalender “wat te doen in de tuin” als naslagwerk. Aanmelden voor de Basiscursus Tuinieren kan per mail naar [email protected]. De aanmelding is definitief na ontvangst van het cursusgeld op bankrekening NL33 RABO 0334 234 204, t.n.v. Groei & Bloei De Langstraat en o.v.v. Basiscursus Tuinieren. Inschrijven voor 15 maart 2020. Kijk voor meer informatie over deze cursus en over de andere activiteiten van Groei & Bloei Afdeling De Langstraat op www.delangstraat.groei.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen