Slapen in het theater! Hoe leuk is dat?!

Foto: De Leest

WAALWIJK – Tijdens het Nationale Theaterweekend kun je van zaterdag 25 januari op zondag 26 januari overnachten in Pop-up Hotel De Leest. Speciaal voor deze nacht worden de kleedkamers van Theater De Leest omgetoverd tot theatrale slaapvertrekken of kun je slapen in de slaapzaal op het toneel van de grote zaal!

Je kunt kiezen uit één van de twee ‘Huub Stapelbed kamers’, de ‘Ali B & B kamer’, de ‘Mini & Maxi kamer’, de ‘Doornroosje Slaapzaal’ (het podium van de grote zaal) en de GuestHouse Pop-up Room, ingericht door GuestHouse Hotel Kaatsheuvel.

Nadat de DJ’s de DJ-boot op zaterdagavond in de foyer hebben afgebroken vangt een nachtprogramma aan met onder andere een nachtfilm (titel wordt later bekend gemaakt). De hotelgasten kunnen deze film bezoeken, aansluitend een slaapmutsje drinken en vervolgens heerlijk slapen in hun eigen sfeervol ingerichte slaapvertrek. Zondagochtend staat het ontbijt tussen 9:00 en 10:00 uur klaar in de Brasserie en kan er onder het genot van heerlijke live-pianomuziek ontbeten worden.

BEKIJK HIER ALLE KAMERS


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOS– Android) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden