Casade is op zoek naar geïnteresseerden voor Tiny Wonen

Foto: Pixabay.cpm

Casade onderzoekt de mogelijkheid voor een Tiny wonen project. Een unieke kans voor Tiny house liefhebbers. De corporatie heeft binnen de Gemeente Waalwijk een aantal stukken grond in haar bezit die geschikt zijn voor dit project voor minimaal tien jaar. Inbreng van geïnteresseerden is nodig om deze plekken met Tiny woningen te bebouwen.

123 Tiny Casade

Casade wil ervoor zorgen dat mensen met een bescheiden inkomen, een fijn tiny house kunnen huren. Met een aantal enthousiaste mensen is het project 123 Tiny Casade gestart. Deze ‘verkenners’ denken mee over hoe een tiny house eruit kan zien en hoe je samen met andere tiny house bewoners de omgeving kan inrichten. En zo samen werken aan een mooi, duurzaam en groen Tiny wonen project!

Wil jij ook meedoen met 123 Tiny Casade? Meld je dan nu aan!

De locaties zijn er dus al. Nu is Casade nog op zoek naar meer ‘verkenners’ die het avontuur met hen aan willen gaan. Wil jij graag kleiner en op een duurzame, compacte en betaalbare manier wonen? Wil jij leven in een groene omgeving die gezamenlijk ingevuld wordt en waar ruimte is voor delen maar ook voor meer vrijheid? Meld je dan aan! Met dit project heb jij een grotere kans om in een huis te wonen wat aansluit bij je woonwensen.

Wil je meer informatie, of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail aan Rachel van Gaal via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden