Sinterklaasintocht Sprang-Capelle een groot spektakel! Kom je ook?

Sinterklaasintocht Sprang-Capelle
Sinterklaasintocht Sprang-Capelle
Foto:

Op zaterdag 16 november komt Sinterklaas weer naar Nederland. Ook dit jaar komt hij weer samen met zijn pieten op pakjesboot 12 aan in de haven van Sprang-Capelle! Het spektakel begint om 13.15 uur in de haven van Capelle. Mis niets, dus wees op tijd voor een goed plaatsje.

Sinterklaas de hele dag in Sprang-Capelle

De intocht in Sprang-Capelle is traditiegetrouw geen vluchtig bezoek. Sinterklaas is de hele dag in Sprang- Capelle, op maar liefst drie verschillende locaties. Op iedere locatie is muziek, vermaak, heel veel pieten met lekker veel pepernoten en natuurlijk gelegenheid om Sinterklaas een handje te geven. Alle kinderen uit Sprang-Capelle en omgeving zijn de hele dag van harte welkom.

Groot scherm!

Alle gebeurtenissen in de haven zijn live te volgen op groot scherm. Zo hoeft niemand iets van alle actie te missen. Fanfare Sirena zorgt hier voor een gezellige sfeer, Burgemeester Kleijngeld van Waalwijk voor een hartelijk welkom en Sinterklaas en zijn pieten zorgen naast pepernoten ook ieder jaar weer voor een verrassende wending. Benieuwd wat er dit jaar allemaal gaat gebeuren? Kom zelf kijken!

Optocht door het dorp

Om 14.45 uur vertrekt de grote optocht van Sprang (Kerkstraat 141) naar Sporthal de Zidewinde in Vrijhoeve. De stoet bestaat natuurlijk uit: veel pieten, rare voertuigen, gekke snuiters, vrolijke artiesten, samba band Batucada Arenis en dit uiteraard allemaal voorafgegaan door muziekvereniging Marijke en Sinterklaas op zijn paard.

Grote Sinterklaasshow

Sinterklaas sluit de dag spetterend af met een Sinterklaasshow in sporthal ‘Zidewinde’. Onder leiding van een live Pietenband belooft het een reuze feest te worden! Natuurlijk zullen de turnpieten hier hun kunsten vertonen en sluiten we af met de enige echte pietenpolonaise en een leuk cadeautje als je naar huis gaat. Om 16.15 uur start het feest. De entree is € 2,- per kind. Let op! Er kan alleen contact betaald worden.

Kleurwedstrijd

Er is ook een kleurwedstrijd. Alle (basisschool)kinderen hebben de kleurplaat via school ontvangen. Geen kleurplaat? Geen nood! Download de kleurplaat via www.sinterklaasintocht.com. Kleur hem op je mooist in en lever hem tijdens de intocht in bij één van de pieten. Aan het einde van de dag, tijdens het Sinterklaasfeest in sporthal ‘Zidewinde’ worden de winnaars per leeftijdscategorie bekend gemaakt.

Woon je langs de route van de optocht of in de haven? Versier je huis dan op z’n aller mooist… ook voor deze winnaars hebben we een leuke prijs!

Tot zaterdag!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen