Daniëlle Kruissen (18) loopt de 80 voor Stichting de Kinderen, elke donatie is van harte welkom

Foto: Stichting de Kinderen

Daniëlle Kruissen uit Drunen doet dit jaar voor de eerste keer mee aan de 80 van de Langstraat. Ze loopt deze editie voor de Stichting de Kinderen.

Danielle: “Dit wordt mijn eerste keer dat ik de De 80 van de Langstraat loop. Ik heb me goed voorbereid. De eerste editie van de Mini80 heb ik gelopen en vorig jaar ook de eerste editie van de MiDi80. Ik herinner me nog alle steun en aanmoedigingen van de mensen langs de zijlijn. Verder bereid ik me goed voor door veel te lopen waardoor mijn conditie steeds beter wordt.

Ik loop dit jaar de 80, omdat het op 14 september valt, de verjaardag van mijn moeder. Helaas is zij al overleden. Het is voor mij nog steeds een bijzondere dag. Daarom wil ik van mijn deelname ook iets bijzonders maken. Ik ga lopen voor een goed doel. Ik wandel voor de Stichting de Kinderen. Zij organiseren dagjes of weekenden weg voor kinderen waarvan een ouder ziek of overleden is. Zo kunnen ze ervaringen delen en troost vinden bij elkaar.

Mijn moeder is overleden op 51 jarige leeftijd, toen was ik 14. Ze was ziek daardoor ken ik deze stichting, ik ben een aantal keer met ze mee geweest en omdat ik weet hoe goed het iemand kan doen loop ik voor deze stichting. Dankzij deze stichting kun je even je zorgen vergeten.

Wie me wil sponsoren, kan dat doen op rekeningnummer NL11 INGB 0795 497695 op naam van D.F.M. Kruissen. Alle donaties maak ik direct over aan de stichting. Ik hoop dat veel mensen mijn actie willen steunen!”.

Voor meer info KLIK HIER

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen