Gratis peuter en kleuterlessen in de Balade bij Gymnia Waalwijk

Op zaterdagochtend van 9:30-10:30 uur en van 10:30-11:30 uur zijn alle peuters en kleuters van harte welkom in de gymzaal aan de Balade voor peuter en kleutergym bij Gymnia Waalwijk. Op vertoon van dit artikel kun je vanaf zaterdag 24 augustus gratis en vrijblijvend drie lessen deelnemen.

Gymnastiek is uitermate geschikt voor de motorische ontwikkeling van kinderen. In de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar vindt bij kinderen de grootste motorische ontwikkeling plaats. In deze periode komen namelijk verbindingen en vertakkingen van de hersencellen tot stand. Een goed motorisch fundament is van sterke invloed op de fysieke en mentale gesteldheid. Het is dan ook belangrijk om hierop in te spelen. Daarnaast is bewegen gezond. En helpt het om overgewicht tegen te gaan. Zodra uw kind kan lopen zijn speelse manieren van bewegen noodzakelijk.

Gymnia Waalwijk biedt lessen speciaal voor peuters en kleuters. Wilt u dat uw kind zich motorisch goed ontwikkelt? Tijdens de lessen bij Gymnia wordt gewerkt volgens de lessenseries van het Nijntje beweegdiploma. De nadruk tijdens deze lessen ligt op klimmen en klauteren, balanceren, spelen met ballen, springen op de trampoline enzovoort.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op via het secretariaat van Gymnia, [email protected]. Gymnia Waalwijk biedt verschillende gymlessen voor jong en oud. Ons complete aanbod vind je op www.gymnia.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen