Jubilarissen Operakoor Liedertafel Oefening en Vermaak

Foto: Liedertafel Oefening en Vermaak Waalwijk

De laatste repetitieavond van Operakoor Liedertafel Oefening en Vermaak vóór de zomervakantie wordt steevast gevolgd door een feestavond waarop ook de jubilarissen worden gehuldigd.

Dit jaar zijn dat er zes, te weten Annemarie van den Dool, Jos Vugts, Michel Dingemans en Jan Zijlmans, allen 12,5 jaar koorlid, en Bea van Heijst en Marij Pulles, die inmiddels al 40 jaar lid zijn. Tijdens die avond op 27 juni jl. in ’t Bourgondisch Hof werd het glas op hen geheven. De partners van de koorleden waren ook uitgenodigd en dat zorgde uiteraard voor nog meer gezelligheid.

De “LOV ladies” lieten zich ook deze keer niet onbetuigd. Na iedere persoonlijke huldiging door voorzitter Ad van de Ven werden de jubilarissen toegezongen met een lied vol anekdotes en herinneringen, wat de dames een hartelijk applaus opleverde. Koorlid Milly Vink verraste het publiek met een uiterst komisch gedicht: ze vertelde over een droom, waarin zij met de koorleden een hilarische vlucht in een vliegtuig maakt. Milly kreeg een daverend applaus en dat was absoluut verdiend! Alle jubilarissen ontvingen een oorkonde en bloemen en de avond werd met veel wensen voor een goede vakantie afgesloten.

De eerstvolgende repetitie is op 15 augustus, aanvang 20.00 uur en er zal weer gerepeteerd gaan worden voor het Operaconcert van 28 september in De Leest. De kaartverkoop daarvoor is inmiddels gestart en het belooft een prachtige avond te worden! Mocht u willen weten hoe zo’n repetitieavond verloopt en/of lid willen worden: u bent van harte welkom! Meer informatie daarover vindt u op onze website www.liedertafelwaalwijk.nl en op onze site op facebook.com.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen