Musical De Kleine Planeet in De Voorste Venne

Foto: KCW

DRUNEN/WAALWIJK – Komend weekend, zaterdag 8 en zondag 9 juni, speelt de Musicalclass Jeugd (8-15 jaar) van Kunstencentrum Waalwijk maar liefst vier keer de musical De Kleine Planeet in De Voorste Venne in Drunen. Kaarten zijn al vanaf €7,50 verkrijgbaar op www.devoorstevenne.nl

De Kleine Planeet is lichtjes gebaseerd op de meermaals bekroonde Broadway musical Avenue Q, maar is geheel herschreven door regisseur Belinda van Doorn. Ook de liedjes zijn nieuw. In opdracht van Kunstencentrum Waalwijk schreef Kris van Son (in 2017 afgestudeerd aan de Rockacademie) bovendien zo’n nieuwe 10 liedjes. De choreografie is gemaakt door Monique Spijkers.

Het verhaal: Op de Kleine Planeet wonen de Cretins. Ze leven samen met de jongeren van aarde, die hun leven niet voor elkaar krijgen. Roderick komt net nieuw aan op De Kleine Planeet en moet zijn plek nog vinden. Samen met de andere bewoners begint hij een zoektocht naar zijn talent. De musical De Kleine Planeet wordt gespeeld door 2/3 verschillende groepen van zo’n 40 kinderen en jongeren van 8 tot en met 15 jaar.
De musical wordt begeleid door een live-band onder leiding van Tessa Hendrikx.

Het is een spannende, ontroerende en grappige musical met een knipoog naar je eigen zoektocht in het leven. Een leuk uitje voor het hele gezin. Er is 1 avondvoorstelling om 19.00 uur op zaterdag 8 juni en 3 voorstellingen (11.00, 14.00 en 17.30 uur) op zondag 9 juni. Kaartjes zijn al vanaf €7,50 verkrijgbaar bij de Voorste Venne.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen