[Blog] Alpe d’HuZes: Startnummers ophalen

Fotograaf Anke van Daelen van Waalwijk.nieuws.nl zal deze week verslag doen van alles wat ze meemaakt met het team You Never Wo(l)k Alone op de Alpe d’Huez. Uiteraard inclusief mooie foto’s! Vandaag haar vijfde blog.

Alpe d’HuZes – blog 5

Vandaag staat in het teken van regelen en ophalen. Dat betekend veel foto momentjes. Mijn camera opladen, materiaal poetsen en alles bij elkaar verzamelen. Na het ontbijt vertrekken we naar de Alpe d’Huez. Het weer is prachtig en belooft warm te worden.

Boven aangekomen gaan we eerst naar de deelnemersmarkt. Hier worden spullen verkocht waarvan de opbrengst gaat naar de actie pagina van de teams. Het gaat veel om zelfgemaakte spullen en artikelen die verband houden met het evenement. Ik struin over de markt en zie veel mooie dingen, ook wandel ik even door de winkel van het evenement en koop een drinkfles en twee kaarsenlabels. De opbrengst gaat naar het KWF.

We wandelen rond door het complex. Jeanne komt zanger Maarten Peeters tegen en maakt een praatje met hem. Vorig jaar heeft Maarten via de facetime voor Jasco en Jeanne gezongen omdat Jasco te zwak was om nog naar de Alpe d’Huez te reizen.

Tijd voor de lunch, de koelbox wordt naar de auto gedragen door Jaydan, Moeders Sjanny wordt onder de arm genomen en we nemen plaats bij de bus. Lekker een broodje eten en van het weer genieten. We staan lekker te kletsen als er een dame met microfoon langs loopt. Ze wordt door het team aangesproken en ze besluit gelijk even een interview af te nemen met Diana en Mariëlle. Deze dame is van radio Alpe d’Huzes. Ze hebben een mooi interview over de reden waarom team You Never Wo(l)k Alone deelneemt.

Tijd om de startnummers op te halen. Een speciaal moment als je meeloopt of fietst. Daarna is het tijd voor de groepsfoto met alle deelnemers. Wat een mensen bij elkaar en wat een mensen er omheen die als ondersteuning deze kant op zijn gekomen. De berg is overgenomen door de Nederlanders. Prachtig om te zien.

Tijd voor de deelnemers BBQ,deze wordt geheel georganiseerd en gesponsord door de winkeliers van het dorp. Binnen no time hebben we ons eten op ons bord. Gezellig met zijn alle aan lange tafels zitten onder grote party tenten. Zelfs herder Tygo is erbij. Ook hij gaat donderdag met zijn baasje Richard de berg trotseren. Moet appeltje eitje zijn voor zo’n fit dier.
Zanger Maarten Peeters brengt meerdere liedjes ter oren. Een genot om naar deze man te luisteren.

We besluiten terug te keren naar het appartement. Het was een lange, warme dag. De spanningen lopen langzaam op voor de lopers en fietsers. Als je zelf een keer de berg hebt aanschouwt, begrijp je precies waarom. Dit doe je niet “even”. Het is een fikse uitdaging!

Anke van Daelen
Eigengeraaid


Wij willen niemand meer verliezen aan kanker! – Never Wolk Alone team Alpe d’HuZes

Zoals iedereen hebben wij in onze directe en indirecte omgeving te maken met kanker. Wij hebben mensen verloren of steunen familie en vrienden in de strijd tegen kanker. Uit deze emoties hebben wij een positieve wending gecreëerd, wij gaan namelijk de Alpe d’Huez bedwingen. Een groot deel van het team gaan lopen en 2 teamleden gaan fietsend de berg op.

Op de website https://www.neverwolkalone.nl/ vind u alles wat te maken heeft met de twee teams en alle acties die wij samen op poten zetten om geld in te zamelen voor het KWF.

We never Wo(l)k alone en You never Wo(l)k alone

  • You Never Wo(l)k Alone, een team vol familie, vrienden en bekenden van Jasco.
  • We Never Wo(l)k Alone, een team dat volledig bestaat uit beveiligers, servicemedewerkers en twee zeer enthousiaste jonge kinderen.

Twee teams met eigen gedachten met 1 taak en 1 doel!!!

Waarom willen wij meedoen aan de AD6, dat is eigenlijk heel simpel, wij steunen dit doel omdat het ons allemaal kan overkomen. We hopen dat u ons wil steunen in het gevecht tegen deze vreselijke ziekte.

We organiseren veel acties om ons streefbedrag te halen en dat is ongeveer € 20.000,= Elk lid van de beide teams heeft een bedrag van € 2500,= euro wat ze proberen op te halen aan donaties. U kunt ons zeker steunen door hieronder te klikken! Elke euro is er 1 en wij zijn echt superblij met elke donatie…

DONEER NU!

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden