[Blog] Alpe d’HuZes: Opening van Alpe d’HuZes

Fotograaf Anke van Daelen van Waalwijk.nieuws.nl zal deze week verslag doen van alles wat ze meemaakt met het team You Never Wo(l)k Alone op de Alpe d’Huez. Uiteraard inclusief mooie foto’s! Vandaag haar derde blog.

Alpe d’HuZes – blog 3

Een bed! Een heus bed met kussen, dekbed en mijn slaapzak. Yep, ik ben zo iemand die altijd in een slaapzak ligt als ik van huis ben zonder husband. Dat hou ik stug vol, waar ook ter wereld in wat voor omstandigheid dan ook.

Ik word om 08.00 uur wakker naast moeders aka oma aka Sjanny. Wij zijn team snurk. Ons appartement ontwaakt langzaam aan en rustig wakker worden is er niet bij. De telefoons schieten er lustig op los om je ochtendhoofd zo verrot mogelijk op de foto te krijgen. Ze slagen in deze missie.

Carmen en Mariëlle gaan boodschappen doen en komen met een volle bus boodschappen terug. We helpen allemaal om de bus leeg te laden. Daarna vertrekken we naar het dorpje Le Bourg d’Oisans. Er is een sculptuur zagen evenement gaande en we wandelen wat rond.

Terug in het appartement wordt er in een noodtempo voor 14 man gekookt. Om 19.30 uur begint de opening van het evenement Alpe d’HuZes, boven op de Alpe d’Huez (we houden het makkelijk voor u als lezer) De rit naar de top duurt 45 minuten.

Iets verlaat stappen we de zaal binnen. Deze zit hartstikke vol en de voorzitter van de Alpe d’HuZes is aan het woord. Iedereen zit daar met een persoonlijke reden en dat is te voelen in de zaal. Er komen verschillende sprekers aan het woord. Zanger Maarten Peeters sluit op zijn gitaar de avond af met het lied Dichter bij de hemel kom ik niet. Een prachtig lied wat bij veel mensen emoties los maakt.

Op de weg naar beneden wil ik nog graag wat foto’s maken en we stoppen op een paar punten. De laatste stop is bocht 13, Jasco’s bocht. Er wordt vooral veel gegrapt en gelachen. Maar wat gaaf dat ik op deze ongelooflijk hoge berg sta met zijn 21 bochten, zijn 18 km aan lengte en om me heen super gedreven mensen om deze berg te gaan bedwingen. Respect! Opgeven is geen optie!

Anke van Daelen
Eigengeraaid


Wij willen niemand meer verliezen aan kanker! – Never Wolk Alone team Alpe d’HuZes

Zoals iedereen hebben wij in onze directe en indirecte omgeving te maken met kanker. Wij hebben mensen verloren of steunen familie en vrienden in de strijd tegen kanker. Uit deze emoties hebben wij een positieve wending gecreëerd, wij gaan namelijk de Alpe d’Huez bedwingen. Een groot deel van het team gaan lopen en 2 teamleden gaan fietsend de berg op.

Op de website https://www.neverwolkalone.nl/ vind u alles wat te maken heeft met de twee teams en alle acties die wij samen op poten zetten om geld in te zamelen voor het KWF.

We never Wo(l)k alone en You never Wo(l)k alone

  • You Never Wo(l)k Alone, een team vol familie, vrienden en bekenden van Jasco.
  • We Never Wo(l)k Alone, een team dat volledig bestaat uit beveiligers, servicemedewerkers en twee zeer enthousiaste jonge kinderen.

Twee teams met eigen gedachten met 1 taak en 1 doel!!!

Waarom willen wij meedoen aan de AD6, dat is eigenlijk heel simpel, wij steunen dit doel omdat het ons allemaal kan overkomen. We hopen dat u ons wil steunen in het gevecht tegen deze vreselijke ziekte.

We organiseren veel acties om ons streefbedrag te halen en dat is ongeveer € 20.000,= Elk lid van de beide teams heeft een bedrag van € 2500,= euro wat ze proberen op te halen aan donaties. U kunt ons zeker steunen door hieronder te klikken! Elke euro is er 1 en wij zijn echt superblij met elke donatie…

DONEER NU!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen