[Blog] Alpe d’HuZes: Reis naar de Alpe d’Huez

Fotograaf Anke van Daelen van Waalwijk.nieuws.nl zal deze week verslag doen van alles wat ze meemaakt met het team You Never Wo(l)k Alone op de Alpe d’Huez. Uiteraard inclusief mooie foto’s! Vandaag haar tweede blog.

Alpe d’HuZes – blog 2

Vrijdagavond 23.10 uur kwam het busje voorrijden, mijn tassen naar buiten en mijn gezin nog even gedag knuffelen. Op naar Sprang om de andere leden van het team op te halen. Busje no. 2 kwam ook naar Sprang. We hadden 1013 km voor de boeg. Ja hoor daar was hij weer, Jasco zijn geluksnummer 13.

We hadden een lange, maar relaxte rit in het vooruitzicht. Ieder 1,5 uur werd er een pauze gehouden. Even de benen strekken, sanitaire stop en wat versnaperingen naar binnen werken. Yswald zit achter het stuur en brengt ons veilig iedere keer kilometers verder.

Vroeg in de ochtend is hij moe en ik neem het stuur over. Jeanne en Carmen komen bij me voorin zitten en navigeren mee. Daarnaast zorgen ze voor een stukje muziek in de vorm van cd’s. Zo nu en dan blijft de cd speler haperen en ook hobbels in de weg is het apparaat niet van gediend. De volgende pauze neemt Yswald het weer over en zo switchen we nog 2 keer deze reis.

Om 13.00 uur bereiken we plek van bestemming en worden we opgewacht door teamleden die al eerder vertrokken zijn. Een gezellig weerzien waar spontaan een polonaise ontstaat.

We kunnen richting het appartementen complex en hebben daar de taak om alle tassen en boodschappen uit te laden en naar boven te sjouwen. Een flinke operatie, maar vele handen maken licht werk. En een lift in het gebouw is ook heel behulpzaam.

Als we eenmaal gesetteld zijn, besluiten Jeanne, Esther en ik om een stuk te gaan wandelen. Verderop zien we sneeuw liggen en dat wil ik graag van dichtbij zien in juni. Hoe gaaf is dat: stralende zon, 24 graden en een hele plaat sneeuw. Het levert ons schuifpartijen, natte schoenen en lachwekkende momenten op.

De dag loopt ten einde. We gaan met de gehele club uit eten en daarna is het tijd voor een heerlijke warme douche in mijn geval. Tijd voor de trainingsbroek en een bakske thee. Op naar morgen!

Anke van Daelen
Eigengeraaid


Wij willen niemand meer verliezen aan kanker! – Never Wolk Alone team Alpe d’HuZes

Zoals iedereen hebben wij in onze directe en indirecte omgeving te maken met kanker. Wij hebben mensen verloren of steunen familie en vrienden in de strijd tegen kanker. Uit deze emoties hebben wij een positieve wending gecreëerd, wij gaan namelijk de Alpe d’Huez bedwingen. Een groot deel van het team gaan lopen en 2 teamleden gaan fietsend de berg op.

Op de website https://www.neverwolkalone.nl/ vind u alles wat te maken heeft met de twee teams en alle acties die wij samen op poten zetten om geld in te zamelen voor het KWF.

We never Wo(l)k alone en You never Wo(l)k alone

  • You Never Wo(l)k Alone, een team vol familie, vrienden en bekenden van Jasco.
  • We Never Wo(l)k Alone, een team dat volledig bestaat uit beveiligers, servicemedewerkers en twee zeer enthousiaste jonge kinderen.

Twee teams met eigen gedachten met 1 taak en 1 doel!!!

Waarom willen wij meedoen aan de AD6, dat is eigenlijk heel simpel, wij steunen dit doel omdat het ons allemaal kan overkomen. We hopen dat u ons wil steunen in het gevecht tegen deze vreselijke ziekte.

We organiseren veel acties om ons streefbedrag te halen en dat is ongeveer € 20.000,= Elk lid van de beide teams heeft een bedrag van € 2500,= euro wat ze proberen op te halen aan donaties. U kunt ons zeker steunen door hieronder te klikken! Elke euro is er 1 en wij zijn echt superblij met elke donatie…

DONEER NU!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen