[Blog] Alpe d’HuZes: Op naar een nieuwe levenservaring!

Foto: Anke van Daelen Eigengeraaid

Fotograaf Anke van Daelen van Waalwijk.nieuws.nl vertrekt komende nacht met team You Never Wo(l)k Alone naar de Alpe d’Huez om foto’s te maken van het team gedurende de komende week. Haar belevenissen deelt ze via blogs met de volgers van Waalwijk.nieuws.nl. Vandaag haar eerste blog.

Alpe d’HuZes – blog 1

Je zorgt voor der he, kreeg ik vorig jaar de vraag van Jasco. Dat zal ik zeker doen Jasco, heb ik hem gezegd. Een pittige tijd met veel verdriet bij mijn buren. Jasco heeft zijn gevecht tegen kanker verloren.

Jeanne en ik zijn goede buren, lopen de deur niet bij elkaar plat, maar helpen elkaar waar nodig. Een borreltje op zijn tijd met onze andere buurtjes en mijn man erbij, prachtige avonden zijn dat.

Ank, ga je mee naar de Alpe kreeg ik de vraag van Buufke. Ik heb er goed over nagedacht en thuis overlegd. Ik besloot mee te gaan om te fotograferen. Ter ere van Jasco en zijn vader die een half jaar na hem overleden is. En niet geheel onbelangrijk, om mijn Buufke te steunen.

Ik heb geen idee wat me te wachten staat. Ik maak deel uit van team You Never Wo(l)k Alone. Een hechte club vrienden die elkaar steunen. Ik verwacht veel plezier en een traan. Mijn hoofddoel van deze week is fotograferen. Morgenavond vertrekken naar Frankrijk. De tassen zijn geladen, de camera’s gaan morgen met mij mee.

Op naar een nieuwe levenservaring, op naar het onbekende en op naar het confronterende. Wil je me volgen deze week, hou dan de pagina van Waalwijk.nieuws.nl in de gaten. Ik hou jullie op de hoogte via een blog en natuurlijk foto’s. Op naar de top met een stel mooie mensen.

Anke van Daelen
Eigengeraaid


Wij willen niemand meer verliezen aan kanker! – Never Wolk Alone team Alpe d’HuZes

Zoals iedereen hebben wij in onze directe en indirecte omgeving te maken met kanker. Wij hebben mensen verloren of steunen familie en vrienden in de strijd tegen kanker. Uit deze emoties hebben wij een positieve wending gecreëerd, wij gaan namelijk de Alpe d’Huez bedwingen. Een groot deel van het team gaan lopen en 2 teamleden gaan fietsend de berg op.

Op de website https://www.neverwolkalone.nl/ vind u alles wat te maken heeft met de twee teams en alle acties die wij samen op poten zetten om geld in te zamelen voor het KWF.

We never Wo(l)k alone en You never Wo(l)k alone

  • You Never Wo(l)k Alone, een team vol familie, vrienden en bekenden van Jasco.
  • We Never Wo(l)k Alone, een team dat volledig bestaat uit beveiligers, servicemedewerkers en twee zeer enthousiaste jonge kinderen.

Twee teams met eigen gedachten met 1 taak en 1 doel!!!

Waarom willen wij meedoen aan de AD6, dat is eigenlijk heel simpel, wij steunen dit doel omdat het ons allemaal kan overkomen. We hopen dat u ons wil steunen in het gevecht tegen deze vreselijke ziekte.

We organiseren veel acties om ons streefbedrag te halen en dat is ongeveer € 20.000,= Elk lid van de beide teams heeft een bedrag van € 2500,= euro wat ze proberen op te halen aan donaties. U kunt ons zeker steunen door hieronder te klikken! Elke euro is er 1 en wij zijn echt superblij met elke donatie…

DONEER NU!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen