Berichten uit Waspik (week 20)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 20 – 2019

Yoga voor peuters

WASPIK – Mamacafé Waspik is een initiatief om ouders en jonge kinderen samen te brengen. Het is een maandelijks samenkomen met een wisselend thema of activiteit. Vrijdag 17 mei verzorgt om 10.00 uur yogadocente Wilhelmina Arjaans een workshop ‘yoga met je dreumes of peuter’. Het Mamacafé is elke derde vrijdag van de maand open van 10.00 tot 11.30 uur in Den Bolder in Waspik. Voor de (grotere) kinderen is er volop speelgoed. De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Ook ouders en kinderen van omliggende plaatsen zijn welkom.

Alles Kids

WASPIK – Alles Kids houdt op vrijdag 17 mei een discoavond voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8 in Den Bolder in Waspik. DJ Pim zorgt voor de muzikale omlijsting en heeft de nieuwste muziek. Thema is Neon Party dus witte of fluoriserende kleding wordt vanwege blacklight geadviseerd. De discoavond duurt van 18.30 uur tot 20.30 uur en de toegang bedraagt 3 euro, inclusief ranja en chips. Meer informatie op www.facebook.com/Alles-Kids.

Garagesale

WASPIK – Op zaterdag 18 mei wordt er in Waspik van 09.00 uur tot 16.00 uur een Garagesale gehouden. Naar verwachting honderd adressen doen mee aan de verkoop, waarbij ze gebruikte spullen vanuit de garage of oprit te koop aanbieden. De deelnemers zijn te herkennen aan ballonnen en posters voor de ramen.

JeugdKwizz

WASPIK – Op zaterdag 18 mei vindt de eerste editie plaats van JeugdKwizz Waspik. Van 14.30 uur tot 18.00 uur zullen tien teams met gemiddeld 12 kinderen van 8 tot en met 13 jaar aan de slag aanmeet vragen en opdrachten uit een kwizzboek en opdrachten in het dorp. De inschrijving is gesloten. De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 26 mei in Den Bolder.

Songs4you

WASPIK – Vocalgroep De Longstreetsingers houdt op zondag 19 mei een korenmiddag in Den Bolder in Waspik. Aan het programma werken mee De Longstreetsingers, koor Arabesk, Musicalgroep Next en zanggroep Très Jolie. Zij brengen een luchtig en gevarieerd programma. De middag duurt van 13.30 uur tot ongeveer 17.00 uur. Kaarten à 4 euro zijn te reserveren via [email protected].

Blokhut

WASPIK – Om De Blokhut aan de burgemeester Couwenbergstraat in Waspik te behouden, zijn er plannen om het eigendom over te dragen aan postduivenvereniging De Reisduif en middels een op te richten stichting gelden bijeen te brengen voor het nodige onderhoud van het gebouw. Om die plannen te kunnen realiseren is vanuit de gemeente Waalwijk de voorwaarde gesteld dat er voldoende draagvlak binnen de Waspikse bevolking moet zijn. Dat draagvlak wordt gemeten aan reacties via de mail ([email protected]) of middels een briefje in de brievenbus van De Blokhut waarin Waspikkers aangeven De Blokhut te willen behouden. Reacties moeten voor 22 mei binnen zijn.

15 jaar Boldertheater

WASPIK – Dit seizoen bestaat Boldertheater in Waspik 15 jaar. Dat wordt gevierd met zeven bijzondere cross-over concerten met Waspikse coryfeeën. Zo zijn er onder meer voorstellingen van Mark van de Veerdonk, Andy Marcelissen, Christel de Laat en Mannen van Naam. De kaartverkoop begint 15 mei via www.denbolder.nl.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 19 mei een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee De Rooij uit Rotterdam.

Music4MS

WASPIK – Op zaterdag 25 mei wordt er een benefietconcert gehouden voor het Nationaal MS Fonds. Onder de titel Music4MS zullen popkoor Undercover, The Little River Band en Woodstock Tribute Band een optreden verzorgen. Het concert begint om 20.30 uur; de zaal gaat open om 20.00 uur. Kaarten zijn à 17,50 euro verkrijgbaar via www.music4ms.nl.

Avond-4-Daagse

WASPIK – De Waspikse Avond-4-Daagse wordt gehouden van dinsdag 11 juni tot en met vrijdag 14 juni. Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 3, 5, 10 en 15 kilometer; start en finish zijn dagelijks om 18.30 uur bij Den Bolder. De voorinschrijving vindt plaats op zaterdag 8 juni van 11.00 uur tot 16.00 uur in Den Bolder; kosten voor deelname bedragen dan 4 euro. Inschrijving daarna is mogelijk op de startdag, dinsdag 11 juni vanaf 15.00 uur; kosten bedragen dan 6 euro. Inschrijven via www.denbolder.nl is ook mogelijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen