Asielhond Boyke zoekt nieuw baasje!

Boyke
Boyke
Foto: Dierenasiel Waalwijk

Boyke is een schattig hondje om te zien, allemaal krulletjes met daarin twee kraaloogjes. Tot enige tijd geleden was het ook een gemakkelijk gezinshondje, dol op zijn hele familie.

Tot de thuissituatie veranderde: een scheiding en een verhuizing met de daarbij komende onrust zorgde ervoor dat hij behoorlijk van slag raakte en onzeker werd. Wanneer hij alleen gelaten werd, sloeg de paniek toe en begon hij te blaffen en dingen kapot te maken. Boyke heeft vastigheid nodig!

Boyke is een kleine labradoodle van vier jaar. Hij is opgegroeid in een gezin met kinderen en hij vindt kinderen dan ook heel leuk. Vriendjes die komen spelen moeten niet al te wild tegen hem doen; een vreemd kind is immers iets heel anders dan een eigen huisgenootje. Je kunt nooit weten wat die gaat doen… Boyke is dus beslist geen held en het is daarom raadzaam dat hij niet geplaatst wordt in een druk gezin. Hij voelt zich het beste in gezelschap van zijn baasje(s) en het liefst zou hij overal mee naartoe genomen worden. Katten vindt hij ook geen enkel bezwaar.

Heeft u een rustig huishouden, bent u niet al te vaak van huis, heeft u een auto waarin zo’n (kleine) hond past en beschikt u over het nodige geduld om hem te laten wennen, dan zou u beslist de ideale baas voor Boyke zijn. Kom dan tijdens openingsuren gerust eens kennis met hem maken op het dierenasiel, Prof. Van ‘t Hoffweg 7 in Waalwijk. Bellen kan natuurlijk ook: 0416 333964.

Boyke krijgt van Honden Opleidings Centrum Both in Sprang-Capelle tweemaal een individuele gedragsbegeleiding cadeau. Uitlaatservice Stap In van Diana Treffers in Kaatsheuvel heeft tien gratis uitlaatbeurten in petto. Voorwaarde is wel dat baas en hond in de regio wonen.

De asieldieren van april, Tijger en Panter, hebben een heel fijn nieuw thuis gevonden: ze vechten bijna om bij de nieuwe bazin op schoot te mogen liggen!


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOSAndroid) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen